Gündem

Gündem Haberleri

HASAN GÜLKAYA YİNE ALTIN DAĞITTI

HASAN GÜLKAYA YİNE ALTIN DAĞITTI

Her yıl düzenlediği yılbaşı etkinliği ile çalışanlarını bir araya getiren Bony Tekstil 2020 yılına da renkli bir geceyle girdi. Yaklaşan yeni yıl öncesi düzenlenen programda her yıl olduğu gibi Patron Hasan Gülkaya, çalışanlarına yine altın verdi...

Tekirdağ Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) içinde faaliyetini sürdüren Bony Tekstil, yeni yıl öncesinde her yıl olduğu gibi çalışanlarına yönelik kutlama programa düzenledi. Programa her zaman olduğu gibi Bony Tekstil`in sahibi Hasan Gülkaya, damgasını vururken çalışanlarına altın hediye ederken, "Paraya hiç önem vermedim."dedi.

GELDİĞİM YERİ UNUTMADIM

Bony Tekstil düzenlediği geleneksel yılbaşı programıyla çalışanlarına renkli bir gece yaşattı. Her yıl yeni yıl öncesinde çalışanlarını `Yeni Yıl Kutlama Programı`nda buluşturan Bony Tekstil`in kurucusu ve sahibi Hasan Gülkaya, gecede yaptığı konuşmada, "Her zaman söylüyorum. Geldiğim yeri hiç unutmuyorum. Hiçbir şeyim yoktu. Durumum kötüydü. Azmettim, çok çalıştım, gayret gösterdim bugünlere geldim. Bugünlere gelirken, çalışanıma önem verdim, çalışanlarımı sevdim. Parayla bugüne kadar hiç işim olmadı, sadece çalıştığım zaman her şeyimin olacağını biliyordum. Sürekli fabrikama yatırım yaparak en iyisini yapmaya gayret gösterdim. Bugün Bony Tekstil denildiği zaman dünyanın en iyi fabrikaları arasında gösteriliyorsa, en güzel gurur budur. Bunu neyle satın alabilirsiniz??? diye konuştu.

Gülkaya, gecede tüm çalışanlarının yeni yılını kutlarken, zaman zaman onlarla eğlencelere de katılmayı ihmal etmedi.

HER YIL OLDUĞU GİBİ ALTIN HEDİYE ETTİ

Çorlu`da bir restoranda düzenlenen eğlence programına Bony Tekstil`in sahibi Hasan Gülkaya, Kapaklı siyasetinin renkli simalarından eski Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz ve Bony Tekstil`in yönetici ve personeli katıldı. Gece, Hasan Gülkaya`nın konuşmasının ardından eğlenceyle devam etti. Bin 500 kişinin çalıştığı Bony Tekstil`in yeni yıl eğlencesinde her yıl olduğu gibi Patron Hasan Gülkaya, çalışanlarına çekilişle altın hediye ederken, gecenin en heyecanlı anlarından biri yaşandı.

 

 



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?