KÜTÜPHANELER HAFTASI`NA ÖZEL YARIŞMA

KÜTÜPHANELER HAFTASI`NA ÖZEL YARIŞMA

Kapaklı Belediyesi`nin düzenlediği yarışmada bilboardlarda ipuçları verilen eserlerin adını bilenlere kitap hediye edilecek

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen yarışmada, bazı cümleleri ipucu olarak verilen kitapların adını ve yazarını bilenlere sürpriz hediye verilecek.

Kapaklı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Kütüphaneler Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen yarışma kapsamında, billboardlara bazı kitaplardan cümlelerinin yazılı olduğu duyurular asıldı. Yarışmaya katılanlardan, ipucu doğrultusunda eser ismi ve yazarının bilinmesi istendi. Vatandaşların hediye kazanmak için verdiği cevaplar kısa süre içerisinde belirlenerek doğru cevap veren vatandaşlara sürpriz hediyeler verilecek.

?HERKESİN KATILIMINI BEKLİYORUM?

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, yapılan etkinlik ile ilgili şunları söyledi:
Okuma alışkanlığı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla ilçemizdeki bilboardlarda kampanya başlattık. Bu tür etkinliklerin kültürel değerleri olduğuna inanıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın kütüphaneler haftası boyunca katılımlarını bekliyorum.

 



Anahtar Kelimeler:
Yorum Yazın

TEKİRDAĞ’DA KIŞA RENK KATAN FESTİVAL BAŞLADI

TEKİRDAĞ’DA FECİ KAZA KAMERADA

SÜRÜCÜ DEĞİŞİKLİĞİ POLİSİN GÖZÜNDEN KAÇMADI

TEKİRDAĞ’DA GÜLÜMSETEN ANLAR: ARABASIZ KALDI, NEŞESİNİ BOZMADI

YILMAZ ARAT KAMYONCU ESNAFIYLA KUM LUGEÇİT’TE BULUŞTU