HALK AKADEMİSİ KAYITLARI ÇARŞAMBA GÜNÜ SONA ERİYOR

HALK AKADEMİSİ KAYITLARI ÇARŞAMBA GÜNÜ SONA ERİYOR

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, öğrencilere destek kursları veren belediye tarafından kurulan Halk Akademisi’ni ziyaret etti.

8’inci sınıf öğrencilerine destek kurslarının verildiği Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Vahap Akay, öğrencilerle sohbet ederek taleplerini dinledi.

Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi tarafından kurulan ve 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik 4 farklı branşta destek kurslarının verildiği Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi’ni ziyaret etti.

AKADEMİYİ GELİŞTİRMEYE ÇALIŞTIKLARINI SÖYLEDİ

Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Vahap Akay, ders arasında öğrencilerle akademi bahçesinde bir araya geldi. Burada öğrencilerle bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “8. Sınıf öğrencilerimize ücretsiz kurs, yayın, ulaşım ve günde bir öğün beslenme desteği sağladığımız Çerkezköy Halk Akademimizi güzelleştirmek ve geliştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

4 FARKLI BRANŞTA KURS VERİLİYOR

Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi’nde 7 derslik, kütüphane, bir adet de ders çalışma akıl ve zeka oyunları alanı olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Takviye ve destek kursları, branşında uzman öğretmenlerimiz tarafından veriliyor. Halk Akademimizde kentimizde ikamet eden öğrencilerimize yönelik Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük branşlarında destek kursları veriyoruz. Halk Akademimizde öğrencilerimiz, kültürel faaliyetler, eğitim içi konferanslar, birebir etüt ve atölye çalışmalarından da faydalanabilecekler” ifadelerini kullandı.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Başkan Vahap Akay, “Destek kursları verdiğimiz Halk Akademimizde öğrenci kapasitemizi artırıyoruz. Şu an itibari ile 113 öğrencimize hizmet veren Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi bünyesine 45 yeni 8’inci sınıf öğrencimizi daha alarak, 4 farklı branşta destek kurslarımızdan faydalanmalarını sağlayacağız. Ek kontenjan kayıtları devam ediyor. Kayıtlar 1 Aralık Çarşamba günü mesai saati bitiminde sona erecek” diye açıklamalarını tamamladı.



TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BAŞKAN ÇETİN: ÇEF TRAKYA’NIN EKONOMİK GÜCÜ VE POTANSİYELİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR

GENÇLERE 94 ÜLKEYLE TİCARET FIRSATI

SANAL ENFLASYON RAKAMLARI İLE ALIM GÜCÜ DÜŞÜYOR, HALK DAHA DA YOKSULLAŞIYOR