HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

HALK TOPLANTISI KAPAKLI?DA YAPILDI

HALK TOPLANTISI KAPAKLI?DA YAPILDI

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, ?Halkla Buluşma Günleri? kapsamında Kapaklı Karaağaç Mahallesinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, ?Halkla Buluşma Günleri? kapsamında Kapaklı Karaağaç Mahallesi`nde mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Koronavirüs pandemisi konusunda da uyarılarda bulunan Vali Yıldırım, ?Sağlıkçılarımız, kaymakamlarımız, jandarmamız, emniyetimiz, belediyelerimiz, vakıf görevlilerimiz, vefa sosyal destek gruplarımız bunlar hakikaten çok çalışıyorlar ama biz ne kadar çok çalışırsak çalışalım eğer vatandaşlarımız tedbirlere uymazsa koronavirüsten kurtulmamız mümkün değil. Şehrin içerisinde bir kısım vatandaşlarımızın yapması yetmiyor, herkesin sosyal mesafeye, el hijyenine, maske kullanmaya dikkat etmesi lazım. Bunları yaptığımız zaman koronavirüsü yeneriz."dedi. 

Vali Aziz Yıldırım?a Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin,  İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Osman Kılıç eşlik etti.

 



YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI