Gündem

Gündem Haberleri

HAFTAYI MURATLI İLE AÇTI

HAFTAYI MURATLI İLE AÇTI

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Candan Yüceer, Belediye Başkanı Nebi Tepe’yi ziyaret ederek Muratlı ziyaretlerine başladı.

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Candan Yüceer, Muratlı’da bir dizi ziyarette bulundu.

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer, Muratlı ziyaretlerine CHP İlçe Başkanlığı ve ardından Belediye Başkanı Nebi Tepe’yi ziyaret ederek başladı. Yüceer Muratlı’da CHP İlçe Başkanlığı’nda partililerle biraraya geldi. Tekirdağ ve Muratlı gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulunan Yüceer, daha sonra Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe’yi ziyaret etti. Tepe ile bir süre görüştükten sonra vatandaşlarla biraraya gelen Candan Yüceer, Ziraat Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret ederek, ilçe esnafının dertlerini dinledi. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücer, daha sonra Yağlı Tohumlar Kooperatifi’ne giderek, burada çiftçilerle buluştu.

TAZİYE ZİYARETİNDE DE BULUNDU

Candan Yüceer, Muratlı ziyaretinde Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, Muratlı 1 No’lu Motorlu Taşıyıcılar Koop, Muratlı Ses Gazetesi, Muratlı ADD Şubesi, Önder çiftçi Danışmanlık Derneği ziyaretler yaparak, fikir alışverişinde bulundu.. Yüceer, Muratlı ziyareti sırasında, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden önceki dönem CHP ilçe yöneticisi Ali Osman Bozbey'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.



Anahtar Kelimeler: HAFTAYI MURATLI

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL