HAFTA SONU KIZ İSTEDİ, DÜĞÜNLERE KATILDI

HAFTA SONU KIZ İSTEDİ, DÜĞÜNLERE KATILDI

Seçim çalışmaları kapsamındaki yoğun temposunun arasına kız isteme ve düğün, cemiyet katılımlarını da katan Çerkezköy TSO Başkan Adayı Ahmet Çetin, hafta sonunda mutluluklara da ortak oldu!

Çerkezköy TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Başkan Adayı Ahmet Çetin, yoğun tempoda seçim hazırlığını sürdürürken, araya mutlu karelerde koymaktan geri durmuyor. Çetin, hafta sonunda kız istedi, düğünlere katılarak gençlerin mutluluğuna ortak oldu.

KIZILPINAR VE VELİKÖY’DE BAYRAK DAĞITTI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde ekibiyle birlikte gönülleri feth eden Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, Cuma günü Çerkezköy, Saray ve Kapaklı’da esnaf, tüccar ve sanayicilere Türk Bayrağı hediye etmişti. Hafta sonunda cumartesi günü Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine katılan Çetin, ardından Veliköy ve Kızılpınar’da Türk Bayrağı dağıtımına katılırken, daha sonra seçim çalışmalarına devam etti.

KIZ İSTEDİ…

Yoğun çalışma temposunun arasına mutlu fotoğraflarda ekleyen Ahmet Çetin, hafta sonunda ‘Kız isteme’ye gitti. Yoğun çalışma temposunun arasına mutlu fotoğraflarda ekleyen Ahmet Çetin, hafta sonunda ‘Kız isteme’ye gitti.  Saray Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Erol Atik’in oğlu Sarı Liste’nin 14. Meslek Komitesinden Deepsport Firması Sahibi Kamil Canberk Atik ile Çocuk, Ergen ve Yetişkinlere Psikolojik Danışmanlık veren Meryem Yılmaz’ın Çukuryurt Mahallesi’nde gerçekleştiren Kız İsteme Merasimi’nde damadın babasının isteği üzerine ‘kız İsteme’ görevini üstlendi.

KARACA AİLESİ’NİN DÜĞÜNÜNE KATILDI

Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca’nın yiyeni ve Çerkezköy Gençlik Kolları eski başkanlarından Emrah Karaca’nın kardeşinin düğününe katıldı. Lemar Düğün Salonu’nda yapılan düğün ile Yusuf Karaca ile Aslı Büyükkaban, dünya evine girdi. Düğüne katılan Ahmet Çetin, gençlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.



Anahtar Kelimeler: HAFTA İSTEDİ DÜĞÜNLERE KATILDI

PAŞA DÖNER ÇERKEZKÖY’DE…

TEKNEYE EŞLİK EDEN YUNUS KAMERADA

ÇORLU’DA YAZ DÖNEMİ DESTELEME KURSLARI BAŞLADI

TEKİRDAĞ’DA TANKER TRAKTÖRE ÇARPTI FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

MİLLİ GURUR TÜRKSAT 6A’NIN UZAY YOLCULUĞU YARIN BAŞLIYOR