Tarih: 04.09.2024 17:32

HABERİMİZİN ARDINDAN İKİ AY SONRA MİLLİ EĞİTİM'E MÜFETTİŞ GÖNDERİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin içinde bulunan milyonluk makineler, okulun yıkım ihalesini alan firmaya tarafından taşınırken, düşüp kırıldığı yönünde geçtiğimiz haziran ayında yaptığımız haberle ilgili Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu müfettişleri görevlendirildi. Müfettişler şu sıralar Çerkezköy’de haberimizle ilgili olarak incelemelerde bulunduğu belirtildi.

DEPREM NEDENİYLE YIKIM KARARI ÇIKMIŞTI

Daha önce Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 6 blok binası için depremselliğinden dolayı yıkım kararı çıkmıştı. Atölye binalarının yıkım ihalesini yapan Çerkezköy Milli Eğitim Müdürlüğü şubat ayı içinde ihaleyi kazanan firmaya teslimde bulundu. Ancak bir ayrıntının unutulduğu ortaya çıktı. Okulun yıkılacak 6 blok binasının içinde milyonluk makinalar, tezgahlar var iken ihalenin yapıldığı anlaşılmıştı. Bunun üzerine makinaların taşınmasına karar verilmiş, taşınmasının da aynı firma tarafından gerçekleşmişti. Haberin devamı için https://www.trakyaflashaber.com/haber/cerkezkoy_milli_egitimde_buyuk_kamu_zarari-34300.html

adresine tıklayabilirsiniz?

MÜFTETTİŞ GELDİ

Haziran ayının başlarında yaptığımız bu haberin ardından önceki gün Çerkezköy’e müfettiş geldiği öğrenildi. Müfettişler haberimizdeki tüm iddiaları tek tek inceliyor.

Bu arada, Milli Eğitim yetkilileri gelen müfettişin başka dosyalarla ilgili geldiğini savundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —