GÜRCÜN BARO BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

GÜRCÜN BARO BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

Tekirdağ Baro Başkanı Avukat Egemen Gürcün, Ankara’da düzenlenen 55. Baro Başkanları Toplantısı’na katıldı.

Tekirdağ Baro Başkanı Avukat Egemen Gürcün, 55. Baro Başkanları Toplantısına katıldı. Başkan Gürcün, toplantıda, avukat ve baroların sorunları ile  hukuk ve demokrasi adına yanlış uygulamaları dile getirdi.

Tekirdağ Barosu Başkanı Av. Egemen Gürcün Ankara’da gerçekleşen 55. Baro Başkanları toplantısına katıldı. Toplantıda söz alan Gürcün, avukatlar için son günlerde gündeme getirilen peşin vergi söylentisine yönelik alınacak tedbirler, 9. Yargı Paketinde avukatlık mesleğini geliştirecek eklemeler, hukuk fakültelerinde kontenjanın arttırılmasının önüne geçilmesi, hukuk mesleklerine giriş sınavı, birikmiş Adli Yardım ödemesinin takip edilmesi, avukata dönük artan şiddetin bitirilmesi, baroların gelirlerini artıracak yöntemleri, baroların ortak uygulamalarının yaygınlaşması, hukukun üstünlüğü, demokrasi ve yargı bağımsızlığını zedeleyen uygulamalara dair ortak duruşun önemini vurguladı. 

Baro Başkanı Av. Egemen Gürcün, “Daha iyi avukatlık mümkün” hedefiyle Tekirdağ Barosu olarak mesleğin geleceği ve hukuk devletinin güçlenmesi için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.



YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI

BARO BAŞKANI GÜRCÜN, SİNAN ATEŞ CİNAYETİNİN DURUŞMASINA KATILDI