GÜNÜ ÇİFT İDMANLA GEÇTİ

GÜNÜ ÇİFT İDMANLA GEÇTİ

Tekirdağspor hazırlıklarını doludizgin sürdüren 1911 Çerkezköyspor, bugünü çift idmanla geçirdi. Sabah salonda çalışan 1911, öğleden sonra ise Mustafa Uğraş Stadyumu’nda çalışmasını teknik ve taktik antrenmanla tamamladı.

BAL (Bölgesel Amatör Lig) 8. Bölge 1. Grup’ta sezonun en önemli maçına çıkacak olan 1911 Çerkezköyspor, bugün çift idman yaptı. Sabah salonda çalışan 1911’li futbolcular öğleden sonra ise Mustafa Uğraş Stadyumu’nda çalıştı.

SABAH SALON ÖĞLEDEN SONRA SAHADA ÇALIŞTI

Hafta sonunda Tekirdağspor’la sezonun maçını yapacak olan 1911 Çerkezköyspor, bugünü çift antrenmanla geçirdi. Sabah salonda ağırlık çalışan 1911’li futbolcular öğleden sonra ise Teknik Direktör Yahya Aydın nezaretinde karşılaşmanın oynanacağı Mustafa Uğraş Stadyumu’nda çalıştı. Teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma yapan 1911, ısınma hareketlerinin ardından tecrübeli teknik direktör Yahya Aydın nezaretinde kuvvet ve dayanıklılık çalıştı. Daha sonra taktiksel çalışmalar oyuncularına yaptıran Yahya Aydın, antrenmanı yarı saha oyunla tamamladı.

MUHTEMELEN İKİ OYUNCU OYNAMAYACAK

Antrenman sonrası sakat oyuncuların son durumu hakkında da bilgi veren Teknik Direktör Yahya Aydın, “4 oyuncumuzda sorunumuz vardı. Bunlardan ikisinin durumu iyi. Maçta iki futbolcumuzdan yararlanacağız. Fakat şu an iki futbolcumuzdan yararlanamayacağımızı gözüküyor. Son durum böyle. Tabii iki gün daha var, son ana kadar bu futbolcularımızın da iyileşmesi için gayret göstereceğiz.” dedi.

Tekirdağspor maçının önemine her fırsatta vurgu yapan Tecrübeli Teknik Direktör Aydın, “Hafta sonunda oynayacağımız maç bizim için çok önemli. Sakat oyuncumuz olmasa iyi olacaktı elbette. Ama daha öncede söylemiştim. Bizim her oyuncumuz bir birinin alternatifidir. Sahadaki her oyuncu elinden gelenin en iyisini verecektir. Bundan şüphemiz yok.” diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: İDMANLA GEÇTİ

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM