TMS KAPAKLI ŞUBE BAŞKANI ÖZDEN`DEN BAYRAM MESAJI

TMS KAPAKLI ŞUBE BAŞKANI ÖZDEN`DEN BAYRAM MESAJI

Türk Metal Sendikası Kapaklı Şube Başkanı Günay Özden, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, "Bayram bizi biz yapan, millet olma bilincimizin güçlendiği günlerdir."ifadelerini kullandı.

Türk Metal Sendikası (TMS) Kapaklı Şube Başkanı Günay Özden, "Bayramlar bizi biz yapan, milli ve dini duygularımızın arttığı, örf ve adetlerimizin sergilendiği, millet olma bilincimizin güçlendiği günlerdir."dedi.

Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Özden, şunları kaydetti:

" Bayramlar bizi biz yapan, milli ve dini duygularımızın arttığı, örf ve adetlerimizin sergilendiği, millet olma bilincimizin güçlendiği günlerdir. Mübarek Ramazan Ayı`nın ardından idrak edeceğimiz Bayramımızı tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs sebebiyle biraz buruk geçireceğiz. Sevdiklerimize sarılamasakta bu bayram onları hatırlamamıza, sevgimizi ifade etmemize engel değil. Bu süreç zorunlu olarak bizleri sevdiklerimizden ayrı bıraksada gönüllerimiz her daim bir olsun. Bu duygularla tüm İslam Alemi`nin Ramazan Bayramını kutlar, maneviyatı yüksek bu güzel günün kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem milletimiz hem İslam âlemi hem de insanlık için başta sağlık, barış, huzur ve refaha vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ederim."diye konuştu.

 



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?