İNSANLIK TARİHİNİN EN ZORLU YILI

İNSANLIK TARİHİNİN EN ZORLU YILI

TMS Kapaklı Şube Başkanı Günay Özden, yeni yıl nedeniyle yazılı bir mesaj yayımlayarak, son gününü yaşadığımız 2020 yılını böyle tarif etti.

Türk Metal Sendikası (TMS) Kapaklı Şube Başkanı Günay Özden, "2021 yılının;  insana, bilime ve teknolojiye yatırım yapılmasını umut ederek, birbirimizin ellerini sımsıkı sarabileceğimiz ve yeniden sarılabileceğimiz sağlıklı ve mutlu bir yıl olmasını temenni ediyorum."dedi.

BAŞKAN ÖZDEN`DEN 2021 TEMENNİSİ

TMS Kapaklı Şube Başkanı Günay Özden yeni yıl mesajında şunları kaydetti:

İnsanlık tarihinin en zorlu yılı olabilecek 2020 yılını geride bırakıyoruz.  2020 hepimiz için zorlu virajların olduğu, çıkışından çok inişi bol olan ancak bir o kadar da dönüştürücü ve hayatımızı kökünden değiştiren bir yıl oldu.  İş yaşamımız, çalışma şeklimiz, alışkanlıklarımız, eğitim sistemimiz radikal bir değişim içine girerken, bir taraftan da hayat aynı hızında akmaya devam etti. Her işin başının ``sağlık`` olduğunun bilincini bir kez daha hatırlatan bu yılın tek kazanımı sahip olduklarımızın değerini anlamak ve farkına varmak oldu. 2021 yılı tüm insanlığı bu olumsuz döngüden kurtaracak olan aşı haberleriyle umutla beklediğimiz bir yıl olacak. Bu vesileyle 2021 yılının;  insana, bilime ve teknolojiye yatırım yapılmasını umut ederek, birbirimizin ellerini sımsıkı sarabileceğimiz ve yeniden sarılabileceğimiz sağlıklı ve mutlu bir yıl olmasını temenni ediyorum."



Anahtar Kelimeler:

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR