Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

GEZEN SİNEMA TEKİRDAĞ’DA

GEZEN SİNEMA TEKİRDAĞ’DA

Gezen Sinema TIR’ı Süleymanpaşalı çocukların yüzlerini güldürdü.

Gezen Sinema TIR’ı Tekirdağ’da Süleymanpaşalı çocuklarla buluştu.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Süleymanpaşa Belediyesi işbirliğinde Tekirdağ’a gelen ‘Gezen Sinema TIR’ı Karacakılavuz ve İnecik’teki öğrencilerle buluştu.

KARACAKILAVUZ VE İNECİK’TE ÇOCUKLARA UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI

Süleymanpaşa Belediyesi’nin kırsal mahallelerde sinemaya ulaşımı kolay olmayan ve sinemaya gitme imkânı bulamamış çocukların sinema heyecanını yaşamaları için T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği organizasyonda, içinde sinema düzeneği olan TIR Karacakılavuz 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu bahçesinde öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Karacakılavuz’un ardından Gezen Sinema TIR’ının ikinci durağı İnecik İlköğretim Okulu oldu. İnecik’te de çocukların ilgisi ile karşılaşan TIR’da ilk defa sinema keyfi yaşayan çocuklar unutulmaz bir deneyim yaşadı.

HAFTASONU SAHİL DOLGU ALANDA HİZMET VERECEK

6-13 yaş arası çocuklar için 45 dakikalık animasyon ve çocuk filmlerinin yayınladığı Sinema TIR’ı 90 kişilik kapasitesi ile hizmet verirken hafta sonu boyunca sahil dolgu alanda Süleymanpaşalı çocuklar için 09.00 – 17.00 saatleri arasında hizmet verecek.



Anahtar Kelimeler: GEZEN SİNEMA TEKİRDAĞ’

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

RESİM YARIŞMALARINDA BİRİNCİ VE İKİNCİ OLDULAR