GENEL MÜDÜR İÇÖZ?DEN TİNTİNPINAR AÇIKLAMASI

GENEL MÜDÜR İÇÖZ?DEN TİNTİNPINAR AÇIKLAMASI

TESKİ Genel Müdürlüğü tarafından Tintinpınar Caddesindeki içme suyu atıksu ve yağmursuyu hatlarının yenilenmesi amaçlanmaktadır.

TESKİ Genel Müdürlüğü tarafından Süleymanpaşa Yavuz Mahallesi Tintinpınar Caddesi altyapı yenileme çalışması 30 Eylül 2019 tarihinde başlamıştır. Söz konusu çalışma ile Tintinpınar Caddesindeki içme suyu atıksu ve yağmursuyu hatlarının yenilenmesi amaçlanmaktadır.
 

Bu kapsamda bugüne kadar Tintinpınar Caddesinde eski asbest hattın yerine 260 metre Ø150 mm DF boru imalatı yapılarak içme suyu hattı yenilenmiştir. Kanalizasyon hattının 250 metrelik kısmı Ø200 mm ECMBB ile yenilenmiştir. Yağmursuyu hattının 200 metrelik kısmı Ø300 mm ECMBB ile yapılarak caddenin yağmursuyu sorunu çözülmüştür. Ayrıca çalışmalar kapsamında diğer altyapı kuruluşlarının hatlarına zarar verilmemiş ve hiçbir abonemiz susuz kalmayacak şekilde planlama yapılarak çalışmalar yürütülmektedir.
Çalışmalarımızın tamamlanması ile toplamda 540 metre içme suyu hattı, 540 metre kanalizasyon hattı ve 332 metre yağmursuyu hattı yapılacaktır. Genel Müdürlüğümüz tarafından altyapı yenileme çalışmalarının tamamlanmasına müteakip bedeli Genel Müdürlüğümüzce ödenmek kaydıyla Süleymanpaşa Belediyesi tarafından üst kaplama çalışması tamamlanacaktır.