GELECEK PARTİSİ İLÇE BAŞKANI KARAKOÇ: HEM VATANDAŞ HEM ESNAF MAĞDUR

GELECEK PARTİSİ İLÇE BAŞKANI KARAKOÇ: HEM VATANDAŞ HEM ESNAF MAĞDUR

Gelecek Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Veysel Karakoç, Halk Pazarı’nda esnaf ve vatandaşları dinleyerek, “Bu enflasyon hem vatandaşı hem esnafı mağdur ediyor.” dedi.

Gelecek Partisi (GP) Çerkezköy İlçe Başkanı Veysel Karakoç, yönetimiyle birlikte Halk Pazarı’ndaki esnaf ve pazara çıkan vatandaşları dinledi. Karakoç, “Bu enflasyon hem vatandaşı hem esnafı vurdu, fiyatların yükselmesi vatandaşı da esnafı da mağdur ediyor.”dedi.

GP Çerkezköy İlçe Başkanlığı, dün kurulan Halk Pazarı’nda stant açarak üye kaydı yaptı. Bir taraftan stantta üye kaydı yapıp vatandaşlarla görüşen Gelecek Partisi İlçe Başkanı Veysel Karakoç, diğer yandan pazarı dolaşarak esnafa ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulundu. Esnafla sohbet edip, son aylarda sürekli yükselen enflasyon ile ürünlerin fiyatı hakkında konuşan Veysel Karakoç, “Vatandaş pazara çıkmaktan korkuyor. Her şey ateş pahası. Vatandaşın geliri artmadı, ama giderleri iki katına çıktı. Şu an yüzde yüz elli yüzde iki yüz enflasyon var. TUİK’in dediği gibi yüzde 60 enflasyon yok. Yüzde 60 enflasyon dahi bir an önce tedbir alınması gereken bir durum. Yüzde 60 enflasyona vatandaş nasıl dayansın, kaç ay daha dayanacak.” diye sordu.

HEM VATANDAŞ HEM ESNAF MAĞDUR

Fiyatların yüksek olması nedeniyle vatandaşın alım gücünün düştüğünü dile getiren Veysel Karakoç, “Vatandaş eskisi gibi alışveriş yapamıyor. Bu da esnafa yansıyor. Eskiden esnaf üç satıyorsa, bugün bir satıyor. Bu doğal olarak esnafın cirosuna yansıyor. Bu enflasyondan hem vatandaş, hem esnaf mağdur.” ifadelerini kullandı.

HER GEÇEN GÜN ÜYE SAYIMIZ ARTIYOR

Partisine ilginin her geçen gün arttığını söyleyen Veysel Karakoç, “Bugün Çerkezköy Halk Pazarımızda, üye kaydı gerçekleştirdik ve partimizin programını, projelerini anlatan broşürlerimizi vatandaşlarımızla, esnafımızla paylaştık. Yönetim kurulu arkadaşlarımız ve teşkilat üyelerimizle birlikte Gelecek Partisi’ne gönül veren vatandaşlarımızın üye kayıtlarını yaptık. Gelecek Partisi’ne Çerkezköy’de ilgi her geçen gün artıyor. Üye sayımız beklentilerimizin üzerinde artıyor. Böyle sürmesini temenni ediyorum.”diye konuştu.



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM