Sağlık

Sağlık Haberleri

GEÇMİŞ OLSUN

GEÇMİŞ OLSUN

Çerkezköy’ün yakından tanıdığı hayırsever Serkan Karagöz’e, geçirdiği kalp krizi sonrasında Optimed Hastanesi’nde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulunduk.

Trakya Flaş Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdulhamit Albez, geçirdiği kalp krizi sonrası hayırsever Serkan Karagöz’e tedavi gördüğü Optimed Hastanesi’nde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Hafta başı pazartesi günü Balıkesir’deki yazlığında tatil yaptığı esnada kalp krizi geçiren hayırsever Serkan Karagöz, hemen hastaneye kaldırıldı. Edremit’te özel bir hastaneye kaldırılan Serkan Karagöz’e, burada ilk müdahalesi yapılarak, anjiyo oldu. İki gün sonra Edremit’deki hastaneden ambulansla Çerkezköy’e getirilen Karagöz, tedavisine Çerkezköy Optimed Hastanesi’nde devam ediyor. Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez, hastanede ziyaret ettiği Karagöz’e geçmiş olsun dileğinde bulundu. Karagöz ziyaretinden ötürü Albez'e teşekkür ederken, geçirdiği kalp kriziyle ilgili de bilgi verdi. 

Albez’in geçmiş olsun ziyareti sırasında geçmiş olsun ziyaretine gelen bir başka isim ise Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan oldu. 

Ziyaret sırasında Karagöz, Genel Yayın Yönetmeniz Albez’e önümüzdeki hafta içinde de İstanbul’daki bir hastanede ikinci bir operasyon geçireceğini kaydetti.



Anahtar Kelimeler: GEÇMİŞ OLSUN
Yorum Yazın

KORONER BT ANJİYOGRAFİ (SANAL ANJİYO) KALP HASTALIKLARINDA ERKEN TANI SAĞLIYOR

KALP HASTALIKLARINDA RİSK FAKTÖRLERİNE DİKKAT

BEYİN ANJİYOGRAFİSİ (DSA) BEYİN DAMAR HASTALIKLARINDA ALTIN STANDART

UZM. DR. YASİN ESEN: NOKTA ATIŞ TEDAVİSİ İLE BEL FITIĞI VE OMURİLİK KANAL DARALMASINA AMELİYATSIZ ÇÖZÜM

POLİKİSTİK OVER SENDROMU NEDİR? BELİRTİLERİ VE TEDAVİ YÖNTEMLERİ