Gündem

Gündem Haberleri

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI!

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı, çıktı. Yeni sayımızın manşetinde, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Tekirdağ`a gönderilen tabletler yer aldı.

Trakya Flaş Haber Gazetesi 111. sayısı her zamanki gününde çıktı. Bu haftaki sayımızın manşetinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ihtiyacı olan öğrencilere dağıtılmak üzere Tekirdağ`a gönderilen 3 bin 520 adet tabletin teslim göreni yer aldı.

Trakya Flaş Haber Gazetesi, 111. sayısı yine dopdolu! Manşetimizde Milli Eğitim Bakanlığı`nın Tekirdağ`a gönderdiği tabletler yer aldı. Fatih Projesi kapsamında Bakanlık tarafından 3 bin 520 adet tablet gönderildi. Tekirdağ Valiliği`ne gönderilen tabletler, Vali Aziz Yıldırım tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan`a teslim edildi. Detayları gazetenizde...

Trakya Flaş Haber yeni köşe yazılarıyla bu hafta bir kez daha okurlarımızla buluştu. Genç yazarımız Edanur Bursalı yeni yazısıyla okurlarımızla buluşurken, Selma Vazo`da yeni röportajı ile her zamanki sayfasında okurlarımızla buluştu.  Trakya Flaş Haber`in merakla takip edilen köşelerinden  Kara Kutu`da ise Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez haftanın yazısıyla okurlarımızla buluştu. 

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber  tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız bayilerde.



Anahtar Kelimeler:

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR

EMEKLİ MAAŞINI ATM’DE UNUTTU

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK DEHŞETİ: 1 ÖLÜ, BİRİ POLİS 4 YARALI

POLİS EKİPLERİNCE ÖĞRENCİLERE NARKO GENÇLİK EĞİTİMİ