FUARDA SARI LİSTENİN GÖVDE GÖSTERİSİ

FUARDA SARI LİSTENİN GÖVDE GÖSTERİSİ

açılış öncesi ve sonrasında ziyaret eden ÇTSO Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, tüm katılım sağlayan firmalara hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Bu yıl 6.’sı düzenlenen Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nda (ÇEF) her yeri sarıya büründü. Sarı Liste’nin ÇTSO (Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası) Başkan Adayı Ahmet Çetin, tüm firmaları açılış öncesi ve sonrasında ziyaret ederek, fuarın hayırlı olması temennisinde bulundu.

TÜM STANTLARA SARI ÇİÇEK…

Bugün TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un katılımıyla açılışı gerçekleşen ÇEF’de Sarı Liste gövde gösterisi yaptı. Sarı Liste’nin ÇTSO Başkan Adayı Ahmet Çetin, ilk ziyaretini dün akşam saatlerinde yaptı. Fuara katılan firmaların stantlarına giden Ahmet Çetin, yetkililerden yaptıkları işler hakkında hem bilgi aldı hem de hayırlı olsun dileğinde bulundu. Sarı Liste’nin Başkan Adayı Ahmet Çetin, bugün ikinci kez stantları dolaştı. Fuarın sabah 10.00’da ziyarete açılışından itibaren katılımcı firmaları tek tek dolaşan Ahmet Çetin’in bu kez yanında kalabalık bir Sarı Liste ekibi vardı. Tüm stantlara sarı çiçeklerle giden Ahmet Çetin, “Hayırlı olsun. İnşallah gelecek yıl hep birlikte uluslararası düzeyde daha çok katılımın olduğu bir fuar gerçekleştiririz.” dileğinde bulundu.

15 MESLEK GRUBUNA BAŞARILAR DİLEDİ

Öte yandan fuarda Sarı Liste’nin bir başka jesti ise yine sarı çiçeklerde oluşan dev çelenkler oldu. 15 Meslek Grubu için ayrı ayrı hazırlanan çelenklerde, “Sizlerle Birlikte Daha Güçlüyüz. ÇTSO Başkan Adayı Ahmet Çetin.” yazıları yer aldı.

Gün boyu fuarda ekibiyle birlikte boy gösteren Başkan Adayı Ahmet Çetin, her yeri sarı renge bürüdü.

ŞENTOP’U KARŞILADI

Yine farın açılışına katılan ÇTSO Başkan Adayı Ahmet Çetin, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’u da ekibiyle birlikte karşıladı. Sarı kravatlarıyla dikkat çeken Ahmet Çetin ve ekibi, TBMM Başkanı Şentop ile günün anısına fotoğraf çekildi. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, bu buluşmada Ahmet Çetin’e başarılar dileğinde bulundu.



Anahtar Kelimeler: FUARDA LİSTENİN GÖVDE GÖSTERİSİ

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM