HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

SAĞLIK EKİPLERİNE EĞİTİMCİLERDEN DESTEK

SAĞLIK EKİPLERİNE EĞİTİMCİLERDEN DESTEK

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, artan salgına karşı sağlıkçıklara destek olmak için gönüllü olarak 47 öğretmenin filyasyon ekibine katıldığını duyurdu.

Yayılma hızı artan Kovid19 salgını karşısında sağlık ekiplerine destek öğretmenlerden geldi. Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki 47 eğitimci filyasyon ekibine katıldı.

Okullarda uzaktan eğitim süreci devam ederken,  öğretmenlerden sağlıkçılara destek geldi. Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, şube müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenlerden oluşan filyasyon ekibiyle sağlık çalışanlarına destek vermek için sahaya çıktı.

"BU ASİL VE AZİZ MİLLETİN HİZMETİNDE OLABİLİRSEK NE MUTLU"

Maske ve koruyucu ekipmanlarını giyerek, karantina altında olan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, ilaçlarını verip, sağlık durumları hakkında bilgi toplayarak sağlık ekiplerine destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, "Çerkezköy Maarif Ailesi olarak salgın sürecinde fiilî olarak sağlık çalışanlarımızla birlikte filyasyon ekiplerinde gönüllü olarak görev aldık. Dün vefa sosyal destek gruplarında nasıl gönüllü görev aldıysak, bugün de devletimizin ve milletimizin bize ihtiyacı olan bu zorlu dönemde Millî Eğitim Müdürü`nden dört şube müdürüne, okul müdürlerinden, müdür yardımcılarına, şoförüne kadar 47 arkadaşımız filyasyon ekiplerinde görevlidir. Bu kadirşinas gönüllü çalışma örneğinden dolayı tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu vesileyle sağlık çalışanlarımızın yükünü bir nebzede olsun hafifletebilirsek, bu asil ve aziz milletin hizmetinde olabilirsek ne mutlu."ifadelerini kullandı.

 



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI