FATİH ERBAKAN CUMARTESİ ÇERKEZKÖY'DE

FATİH ERBAKAN CUMARTESİ ÇERKEZKÖY

Anadolu Buluşmaları çerçevesinde ziyaretlerini aralıksız sürdüren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan 4 Mart Cumartesi günü Çerkezköy'e geliyor.

Anadolu Buluşmaları çerçevesinde ziyaretlerini aralıksız sürdüren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın bir sonraki durağı Çerkezköy olacak. Yeniden Refah Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Bünyamin Sönmez şubat ayında gerçekleşecek programın ertelenerek 4 Mart Cumartesi gününe alındığını söylerken, “Çerkezköy Yeniden Refah’la, Çerkezköy adil düzenle, Çerkezköy Milli Görüş ile tanışacak. ‘Yeniden Refah Yeniden Erbakan’ sloganımız kapsamında önce Türkiye’de sonra ise Çerkezköy’de Yeniden Refah Partisi’nin milletimizin dertlerine çare olacağı günler yakındır” ifadelerini kullandı.

Anadolu Buluşmaları çerçevesinde ziyaretlerini aralıksız sürdüren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan 4 Mart Cumartesi günü Çerkezköy'e geliyor. Milli kaynak paketleri ve 81 ilde yüzlerce refah projesi ile öne çıkan Yeniden Refah Partisi, yükselen üye sayısı ile dikkat çekiyor. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın il ve ilçe ziyaretlerinde yoğun kalabalık yaşandığı biliniyor.  

HAZIRLIKLAR SON HIZLA SÜRÜYOR

Fatih Erbakan’ın 4 Mart Cumartesi günü Çerkezköy’e geleceğine işaret eden Çerkezköy İlçe Başkanı Sönmez, hazırlıkların son hızla sürdüğünü söyledi. Program hakkında da bilgi veren Başkan Sönmez, tüm Çerkezköy halkını Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan halk buluşmasına davet etti. 

ERBAKAN ESNAF ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRECEK

Genel Başkan Fatih Erbakan, Çerkezköy gişelerde karşılanacak ve konvoy halinde ilçe merkezine gelecek. Ardından Erbakan ve partililer esnaf ziyareti gerçekleştirecek. İlçe teşkilatı yeni hizmet binasının açılış töreninin ardından Erbakan, Cumhuriyet Meydanı’nda kurulacak olan üye standını ziyaret edecek. Erbakan, akşam saat 18.00’da Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde halk buluşması toplantısına katılacak, ardından STK temsilcileri, muhtarlar ve basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya gelecek.



Anahtar Kelimeler: FATİH ERBAKAN CUMARTESİ ÇERKEZKÖY'

MİLLETVEKİLİ AVŞAR'DAN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI URALOĞLU''NA SORU ÖNERGESİ

MİLLETVEKİLİ AVŞAR DEPREM BÖLGESİNİ SORDU

AK PARTİ ÇERKEZKÖY İLÇE TEŞKİLATI DELEGE SEÇİMİ YAPTI

ÇERKEZKÖY’DE AK PARTİ DELEGE SEÇİMİ YAPACAK

CHP'Lİ ÜN: BÜYÜKBAŞ HAYVAN SAYISI İTHALATA RAĞMEN DÜŞÜYOR