FATİH DİLER: KADIN CİNAYETİ İŞLEYENLER İDAM EDİLMELİ

FATİH DİLER: KADIN CİNAYETİ İŞLEYENLER İDAM EDİLMELİ

BBP İlçe Başkanı Fatih Diler: Tavrımız nettir, kadına yönelik şiddet suçlarına en ağır ceza verilmeli, kadın cinayetlerine idam cezası getirilmelidir.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, kadına yönelik şiddetin engellenmesi için çağrıda bulundu. Türk - İslam toplumunun temelinin aile, ailenin ise temelinin kadın olduğuna değinen Diler, kadına verilen değerin her türlü fayda ve beklentinin ötesinde, insan haklarının bir gereği olduğunu ifade etti.

BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler kadına yönelik şiddetin önlenmesi için önerilerde bulundu. Diler şunları kaydetti:

HERKES İÇİN BİR İNSANLIK VAZİFESİDİR

“Kadının saygınlığını ve itibarını korumak, herkes için bir insanlık vazifesidir.  Kadının toplum içindeki saygınlığı, itibarı ve etkinliği, gelişmişliğin ve medeniyetin de bir göstergesidir. Dünya kurulduğu günden bugüne kadar ve tarih boyunca var olan bu sorun, maalesef günümüzde büyük tepkilere sebep olmakla birlikte, insanlığın kanayan yarası olmaya devam etmektedir. 

EN AĞIR CEZA VERİLMELİ

Kadına şiddeti durdurmak, önlemek herkesin görevidir. Peygamberimizin veda hutbesinde de dediği gibi kadınlar Allah’ın emanetidir. BBP olarak bizim de tavrımız nettir. Kadına yönelik şiddet suçlarına en ağır ceza verilmeli, kadın cinayetlerine idam cezası getirilmelidir. Kadına yönelik şiddeti bir kez daha lanetliyor, yaşama hakkı elinden alınmış tüm kadınları rahmetle, saygıyla anıyorum. “



MİLLETVEKİLİ AVŞAR'DAN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI URALOĞLU''NA SORU ÖNERGESİ

MİLLETVEKİLİ AVŞAR DEPREM BÖLGESİNİ SORDU

AK PARTİ ÇERKEZKÖY İLÇE TEŞKİLATI DELEGE SEÇİMİ YAPTI

ÇERKEZKÖY’DE AK PARTİ DELEGE SEÇİMİ YAPACAK

CHP'Lİ ÜN: BÜYÜKBAŞ HAYVAN SAYISI İTHALATA RAĞMEN DÜŞÜYOR