HER TÜRLÜ UYUŞTURUCUYA MADDE BAĞIMLILIĞANA HAYIR

HER TÜRLÜ UYUŞTURUCUYA MADDE BAĞIMLILIĞANA HAYIR

BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, ?Her türlü madde uyuşturucuya her daim karşıyız. Her zaman mücadelemiz, devam edecektir.?

BBP (Büyük Birlik Partisi) Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, ?İnsanlığı zehirleyen işbirlikçi uyuşturucu madde baronlarına fırsat vermeyelim. Artık yeter! Anneler, babalar ağlamasın! Bu sorun hepimizin ortak sorunudur? dedi.

BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, uyuşturucuya ?Hayır? dedi ve anne, babalara seslendi. Diler, ?Değerli, anne ve babalar el adamı düşmanlar, senin çocuğun uyuşturucu maddeler içmiş içmemiş, batağa düşmüş, hanesi dağılmış, eşinden boşanmış, çocukları ortada aç açıkta kalmış, perperişan olmuş, hayatı zindan olmuş, genç yaşta hayatını kaybetmiş, umurlarında olmaz. Bu şerefsizlerde, kan emiciler,  bir tekmede onlar atar. Bunlara fırsat vermeden, anne baba olarak insanlık adına üzerimize düşen görev onlara sahip çıkmaktır.?

ÇOCUKLARA EĞİTİM VERMEK GEREKİYOR

Bütün bunlar için çocukları, gençleri iyi tanıyıp eğitim vermek gerektiğinin altını çizen Fatih Diler, sözlerini şöyle sürdürdü: ?Buda yetmez çocuklarımızın gençlerimizin arkadaş çevresine kadar, onları takip edip, bilmektir. Birde eğer bulunduğunuz mahalle ortamı bozuksa orayı terk etmektir. Mecbura kaldık mı yapmak zorundayız. Yoksa binlerce evlatlarımızdan vazgeçmiş oluruz! Geleceğimizin emanetçisi güvencesi olan çocuklarımız gençlerimizi yıllardır, zehirleyen işbirlikçi uyuşturucu madde baronlarına fırsat vermeyelim. Artık yeter! Anneler, babalar ağlamasın. Bu sorun hepimizin ortak sorunudur.?

EN YAKIN KOLLUK GÜÇLERİNE BİLDİRİN

Ailelere, çocuklarına sahip çıkmaya çağrıda bulunarak sözlerini tamamlayan Diler, şunları kaydetti: ?Lütfen aileler ve gençlerimize çocuklarımıza sahip çıkalım. Gelecek nesillere daha temiz dünya bırakmak için hep birlikte mücadele etmemiz lazım. Devlet yetkililerden daha çok iş düşüyor. Okullarda, parklarda eğlence yerlerinde topluma uygunsuz yerlerde, her kim olursa olsun insanlığı zehirleyen zehir tacirlerine insanlarımız üzerinde ticaret yaptırmaya fırsat vermeyelim. Bu illeti satanlara karşı mücadeleyi sürdürün korkmayın, bunları, en yakın emniyete, polise, kolluk kuvvetlerine, hemen bildirin. Allah tüm çocuklarımıza akıl fikir, sağlık, huzur versin, hepsi bizlere bağışlasın. Her türlü madde uyuşturucuya her daim karşıyız. Her zaman mücadelemiz, devam edecektir.?