Gündem

Gündem Haberleri

EN BÜYÜK SERVET SAĞLIKTIR

EN BÜYÜK SERVET SAĞLIKTIR

BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, bugün yeni normalleşme sürecinin üçüncü ayağının da devreye girmesiyle birlikte uyarılarını sürdürdü...

BBP (Büyük Birlik Partisi) Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, yeni normalleşme sürecinde vatandaşları dikkatli olmaya davet etti. Korona Virüsü`nün tam anlamıyla bitmediğini hatırlatan Diler, "Değerli vatandaşlar Covid 19 virüsü ne dünyada ne de Türkiye`de tamamen bitmemiştir. Lütfen herkes kurallara uysun."dedi.

COVİD 19 VİRÜSÜ TAMAMEN BİTMEMİŞTİR

Yazılı bir açıklama yapan BBP İlçe Başkanı Fatih Diler, Covid 19 (Korona Virüs) salgınıyla ilgili uyarılarda bulundu. Diler şunları kaydetti:

"Değerli vatandaşlar Covid 19  virüsü ne dünyada nede Türkiye`de tamamen bitmemiştir. Lütfen herkes kurallara uysun, kalabalık ortamlar yapmayalım. Sosyal mesafe dikkat edelim. Maskesiz dolaşmayalım. Hijyen temizliğe dikkat edelim . Mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayalım. Sarılma tokalaşma vs uzak duralım. Devletimize, sağlık çalışanlarımıza,  asker, polisimize, yetkililere her konuda anlayışlı olalım. Evlerinizde ailenize şiddet ve zorluklar yaratmayalım. Sabır ve şükürle bir birimize destek olalım. Alınan kurallara, talimatlara uyalım. Zorluklar  çıkarmayalım ve yeniden vaka oluşturmayalım. Herkes kendinden sorumlu ve herkes ilk önce kendi kendinin doktoru olsun. Tedbirimizi alalım , takdiri Allaha bırakalım. En büyük servet sağlıktır.



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL