Gündem

Gündem Haberleri

MAHALLE ORTASINDA ÇÖPLÜK

MAHALLE ORTASINDA ÇÖPLÜK

Çerkezköy Fatih Mahallesi?nde yaşayan vatandaşlar yol kenarındaki kirlilikten şikayetçi.

Çerkezköy Fatih Mahallesi Şirin Sokak?ta yaşayan vatandaşlar yol kenarındaki çöplerden, insan boyundaki otlardan şikayetçi.

Yeni SGK yanı ve askeriyenin önü bakımsızlıktan insan boyuna ulaşan otlar, demirler, molozlar çevrede kötü görüntü ve pis koku oluşturuyor. Mahalleli belediyenin bir an önce temizlenip düzenlenmesini istiyor.

BELEDİYE BURAYA BAKMIYOR

Belediyenin mahalledeki kötü görüntü ve atıklarla ilgilenmediğini söyleyen Cemali Duru, ?Yol kenarında kirliklerden dolayı sinek oluyor. Yol kenarında bulunan otların insan boyuna yaklaştı. Çocuklar evin önünde oyun oynuyor. Oradan yılan çıksa, çocuğu ısırsa bunun vebalini kim ödeyebilir? Her geçen yola çöpünü atmış. Akşam olduğu zaman buradan kötü kokular geliyor.? dedi.

BELEDİYE BİRAN ÖNCE BURAYA EL ATSIN

Yol kenarında bulanan kirlikten şikayetçi olduğunu ifade eden Adil Karayün ise ?Buraya SGK yapıldığında sevinmiştik, etraf düzenlenir diye. SGK yapıldı ama umduğumuzu bulamadık sadece SGK?nın önünü düzenlediler. Otlar insan boyuna gelmiş oradan yılan mı çıyan mı çıkar bilinmez. Yol kenarında bulunan bu kirlilikten Şirin Sokak?ta yaşayan herkes şikayetçi. Belediye biran önce buraya el atsın.? diye dert yandı.

 



Anahtar Kelimeler: Trakya Flaş Haber Çerkezköy

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR