FARKI TARZINDA...

FARKI TARZINDA...

Çerkezköy Çetin Kuyumculuk, sevdiklerinizi daha da değerli hissettirecek, ışıltılarına ışıltı katacak hediyeler, iz bırakacak en son tasarımları ile gelen müşterilerini memnun etmeye devam ediyor.

Çerkezköy Çetin Kuyumculuk,  sevdiklerinizi daha da değerli hissettirecek, ışıltılarına ışıltı katacak hediyeler, iz bırakacak en son tasarımları ile gelen misafirlerini memnun etmeye devam ediyor.

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi?nde hizmet veren Çetin Kuyumculuk, güler yüzlü personeliyle müşterilerine en son tasarımları, her bütçeye uygun takılar ve evlenecek olan çiftlere, sürpriz yapmak isteyen eşlere, uygun seçeneklerle hizmet etmeye devam ediyor.

Türkiye`nin altın piyasasının nabzının attığı Kapalıçarşı?da çıraklıkla kuyumculuk sektörüne adım atan Çetin Kuyumculuk sahibi Volkan Parlak, pandemi döneminden sonra ertelenen düğünlerin başlaması, piyasalara hareketlilik getirdiğini söyledi. Son günlerde ise piyasanın dalgalı seyrettiğini dile getiren Parlak; ?Piyasalar hareketli. İnişler, yükselişler oluyor. Pandemi sonrası düğünlerin olması piyasaları canlandırdı. Biz gelen misafirlerimize sunduğumuz bütçelerine uygun, sezonun trend tasarım takılarıyla hizmet vermekteyiz. Özel tasarımlarımızla, müşterilerimizin arzu ve isteklerine göre her daim hizmet vermeye gayret ediyoruz. Yeni tasarımlara ve göz zevkine özen gösterenlerin mutlaka Çetin Kuyumculuk`a uğramasını tavsiye ediyoruz." diye konuştu.

 

 

 

 



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM