EYT’LİLER SÖZ ALDI, 2022 YILINDA ÇÖZÜLECEK

EYT’LİLER SÖZ ALDI, 2022 YILINDA ÇÖZÜLECEK

Dün Ankara’da bir dizi görüşmede bulunan Çerkezköy EYTADER Derneği Temsilcisi Özer Öztürk, dönüşte yaptığı açıklamada EYT’lilerin sorununun 2022 yılında çözüleceğine ilişkin söz aldıklarını açıkladı.

EYTADER (Emeklilikte Yasalara Takılanlar Derneği) Genel Başkanı Nalan Esmeray ile bazı il ve ilçe EYTADER başkanları, Ankara’da bir dizi temasta, ziyarette bulundu. Tekirdağ’dan da Emeklilikte Yasalara Takılanlar Derneği Çerkezköy Temsilcisi  Özer Öztürk, bu ziyaretlere katıldı. Ankara dönüşü açıklamada bulunan Özer Öztürk, “Emeklilikte Yasalara Takılanların sorunu 2022 yılında çözülecek. Sözünü aldık.”dedi.

ANKARA’DA ZİYARETLERDE BULUNDULAR

EYTADER Genel Başkanı Nalan Esmeray ile birlikte diğer il ve ilçe temsilcileriyle Ankara’ya giden EYTADER Çerkezköy Temsilcisi Özer Öztürk, ilk olarak TBMM’de AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ile görüştü. Ardından saat 14.00’da MHP Grup Başkan Vekili Levent Bülbül ile görüşen EYTADER Genel Başkanı Nalan Esmeray ve beraberindekiler, son olarak AK Parti TBMM Grup Başkan Vekili Muhammed Emin Akbaşoğlu ile görüştü.

SİYASİ PARTİ GİBİ DAVRANARAK BU SORUN ÇÖZÜLMEZ

Ankara ziyareti sonrasında açıklamalarda bulunan EYTADER Çerkezköy Temsilcisi Özer Öztürk, “Çerkezköy’den EYTADER Derneği Temsilcisi ve Tekirdağ’ı temsil etmek için yola çıktık. Genel Başkanımız Nalan Esmeray Hanımefendi ve diğer il temsilcileri olarak derdimiz EYT. Bizler emeklilikte yaşa değil yasalara takılanlar olarak nezaketi bozmadan bu çözümün muhalefet partilerini destekleyerek, siyasi parti gibi davranan Emeklilikte Yaşa Takılanlarla bu sorunun çözülemeyeceğine inanlardanız. Bizler bu süreçte her partiye eşit yaklaşımda bulunan ve hakkın da mevcut hükümetten alınacağına inandık. Şu an çok güzel olumlu sonuçlar çıkıyor karşımıza. İnşallah bu davamız başladı. Güzel bitmesini istiyoruz.”dedi.

2022 YILINDA ÇÖZÜLECEK

Yapılan görüşmeler sonucunda, AK Parti TBMM Grup Başkan Vekili Muhammed Emin Akbaşoğlu ile yapılan görüşmede Abaşoğlu’nun, “Bizim seçim beyannamesinde böyle bir eyt sözümüz yok ama halkın sorunu çözmek  bizim işimiz. Cumhur ittifak  ile biz bu sorunu kesinlikle  2022 yılı içinde çözeceğiz. Askeri ücrette iyileştirme yapıldı mı? Evet yapıldı. Memur maaşlarında iyileştirme yapıldı mı? Evet yapıldı. 3600 ek gösterge yapıldı mı? Çalışılıyor ve sona yaklaştı. Belediyeler dahil sözleşmeli personellerin yerleştirilmesi yapıldı. 2022 yılında da EYT çözülecek.”dediğini aktaran Özer Öztürk, “Biz sorunumuzun 2022 yılında çözüleceğine inanıyoruz. Sözünü aldık.”dedi.



Anahtar Kelimeler: ’LİLER YILINDA ÇÖZÜLECEK

KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK