EVLİLİK TEKLİFİ İÇIN EN ÖZEL TEKTAŞ PIRLANTA MODELLERI DDIAMOND?DA

EVLİLİK TEKLİFİ İÇIN EN ÖZEL TEKTAŞ PIRLANTA MODELLERI DDIAMOND?DA

Sevgiliye özel tasarımlar oluşturan marka ile birbirinden özel tektaş pırlanta yüzük modelleri hayalleri süsleyecek türden.

Birbirinden güzel pırlanta takı modelleri Ddiamond?da sizleri bekliyor.

Sevgiliye özel tasarımlar oluşturan marka ile birbirinden özel tektaş pırlanta yüzük modelleri hayalleri süsleyecek türden. Kusursuz mücevher seçeneklerinde yüzde 40 indirim ile marka sizleri bekliyor. Sigortalı kargo imkanı, mücevher sertifikası, güvenli alışveriş fırsatı ve bakım garantisi ile hediye paketi imkanından yararlanabilirsiniz. Pırlanta yüzük modellerini incelediğinizde pek çok alternatif gün yüzüne çıkıyor.

Beştaş pırlanta yüzük modelleri büyük ilgi görmeye başladı. Son sezonlarda bu tasarımlar yerini farklı tasarımlara ve baget modellerine bıraktı. Beştaş yüzükler yeni sezonda yeniden kadınların ilgi alanına girdi. Zengin alternatifler oluşturulan marka tarafından küçük ve büyük taşlarla oluşturulmuş pek çok seçenek bulunuyor. Baget modellerinde yalnızca pırlanta ürünler değil, yakut, zümrüt ve pek çok tarzda özel taş tasarımı da bulunuyor. Her geçen gün ürün yelpazesini genişleten ve üç kuşaktır zengin seçeneklerle kadınlara hizmet veren marka yeni sezona özgü baget pırlanta yüzük seçenekleri ile de göz dolduruyor.

Pırlanta yüzük ve küpe modellerini bulabileceğiniz bu adreste takı setlerinden bileklik modellerine kadar birçok alternatif oluşturulmuştur. Pırlanta kolyeler, küpeler, yüzükler, bileklikler, gümüş yüzükler ve set takımları adreste oluşturulmuştur. Ddiamond?da yüzük modellerini incelediğinizde karşınızda zengin seçenekler çıkacaktır. Ayrıca %40 ve %50 indirimle oluşturulan ideal fiyatlarla satışa sunulan özel tasarım ürünler de bulunmaktadır.

2500 TL alışverişe pırlanta kolye hediyesi ile Ddiamond kadınların dilinden anlıyor. Hediyelik kolye seçeneklerinde elmas taşlı ve etrafı pırlanta taşlarla bezenmiş birbirinden özel seçenekler bulunuyor. Renkli tasarımlar gece şıklığınızı tamamlarken Zarif ve ince ürünler günlük severek kullanacağınız takı seçenekleri arasında yer alıyor.

Gece ve gündüz şıklığını tamamlayan tasarımlarla ddiamond.com.tr adresinden bu ürünlere sahip olabilir, farklı kategorilerdeki ürünleri inceleyerek bir sonraki alışverişinizde hangi seçenekleri tercih edeceğinize karar verebilirsiniz. Kredi kartı ile ve 6 taksit imkanı ile alışveriş fırsatı sağlayan marka benzersiz fırsatlar ve iade seçenekleri ile hizmet veriyor. Kendi tektaşını bul kategorisi ile büyük ilgi topluyor. Klasik ve sıra dışı takı koleksiyonu bu markada sizleri bekliyor.



Anahtar Kelimeler:

KIRKLARELİ’DE 2024 YILI EYLÜL AYI İHRACATI, 2024 YILI AĞUSTOS AYINA GÖRE YÜZDE 27,59 AZALDI

AHMET ÇETİN: SU SORUNU İÇİN KOMİSYONLAR KURULACAK

VALİ SOYTÜRK’TEN ÇTSO’YA ZİYARET

TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ