ESNAF ODASI İÇİN İTTİFAK YAPTILAR

ESNAF ODASI İÇİN İTTİFAK YAPTILAR

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri için daha önce başkanlık adaylığını açıklayan Erkan Zümbül, Necati Aksu ve Osman Arat ittifak yaptıklarını açıkladı.

Son seçimde ayrı adaylar halinde mevcut başkan Ali Bozdağ’a karşı seçime giren Erkan Zümbül ile Necati Aksu, bu kez birleşti. Zümbül ve Aksu’ya Yeni Karma Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arat da destek verdi.

Bugün Çerkezoğlu Kafe’de bir basın toplantısı düzenleyen Erkan Zümbül, Necati Aksu ve Osman Arat, ittifak açıklaması yaptı. Erkan Zümbül’ün adaylığında birleşen Necati Aksu ve Osman Arat, güçlerini birleştirerek seçime gireceklerini söyledi. Toplantıda ilk açıklamayı yapan Erkan Zümbül, “Biliyorsunuz daha önce adaylığımı açıklamıştım. Bu süreçte esnafımızı dolaştık, gezdik, fikirlerini aldık. Esnafımızda bizlerin birleşmesini istiyor. Bugün arkadaşlarımızla birlikte güçlerimizi birleştirerek, seçime gireceğimizi tüm esnaf arkadaşlarımıza duyurmak istedik. Bugüne kadar olduğu gibi her zaman esnafımızın yanında olacağız. Esnafımızın bizi tercih edeceğini düşünüyorum. Esnafımıza ‘Başarılı bir geleceğe kayıtsız kalmayın’ demek istiyorum. “ açıklamasında bulundu. 

TEKRAR ADAY OLURSA BAŞARILAR DİLERİZ

Toplantı sırasında genel kurul tarihinin açıklandığını öğrendiklerini belirten Zümbül, sözlerine şöyle devam etti: “Bugün aldığımız habere göre 8 Ocak 2022 tarihine seçim günü verilmiş. Çoğunluk sağlanmazsa ikinci kez 16 Ocak’ta genel kurul toplanacak. Dün genel kurullar listesine baktığımızda göremedik, bugün ittifak açıklaması yaparken seçim tarihini öğrendik. Biz esnafımıza güveniyoruz. Bundan önceki seçimde zaten bize bir ivme verdiler. Bize güvendiler bu işi başaracağımızdan eminler. Gözleri arkada kalmasın, inşallah kazanacağız. Şu anki mevcut başkanın 28 yıldan beri görevde olduğunu biliyoruz. Tekrar aday olursa ona da başarılar diliyoruz.”

YARIN SEÇİM OLSA BİZ HAZIRIZ!

Erkan Zümbül’ün ardından konuşan Necati Aksu ise ittifakla birlikte seçimi kazanacaklarından emin olduğunu vurguladı. 2018 seçimlerinden sonra bugüne kadar esnafla ilişkilerini hiç koparmadıklarını sürekli diyalog halinde olduklarını dile getiren Aksu, “Bugün yapacağımız açıklama öncesi seçimin tarihinin belli olmasını adaletsiz buluyorum. Yangından mal kaçırır gibi bizim ittifak açıklamamızı duyduktan sonra tarih açıklanması bizi yıldıramaz. Yarın seçim olsa biz hazırız. Önce Allah’a sonra kendimize güveniyoruz. Esnafımızın sağduyulu olup bizi seçeceğinden hiç şüphem yok. Artık yenilik zamanı diyoruz.” diye konuştu.   

FABRİKALAR ÇALIŞTI, ESNAF KAPATTI

Çerkezköy’ün değişime, genç esnafa, üreticiye ihtiyacı olduğunu belirten Çerkezköy Yeni Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arat ise pandemi sürecinde esnafın sıkıntı çektiğine dikkat çekerken, “Bazı şeyleri yaşadık gördük. Yasaklarda herkes kapattı, biri çıkıp da kaymakama valiye demedi ki burada fabrikalar çalışıyor her yer kapalı. Sanayi, lastikçi kapalı. Bunlarla mücadele etmek için yola çıktık.” dedi.



Anahtar Kelimeler: ESNAF ODASI İTTİFAK YAPTILAR

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ’NDEN VALİ SOYTÜRK’E ZİYARET

SILA BEBEĞİN DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR: BEYİN DOKUSU ATMAYA BAŞLAMIŞ

TEKİRDAĞ’DA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

FABRİKA SERVİSLERİ ÇARPIŞTI: 12 İŞÇİ YARALI

ULAŞIM AĞLARIYLA GÜÇLÜ TEKİRDAĞ