Gündem

Gündem Haberleri

ESNAF DEĞİŞİMDEN YANA

ESNAF DEĞİŞİMDEN YANA

Hafta sonunda yapılacak Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlık seçimi öncesi Trakya Flaş Haber’i ziyaret eden başkan adayı Erkan Zümbül, tüm esnafı oy kullanmaya davet etti.

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan adayı Erkan Zümbül, esnafın değişimden yana olduğunu söyledi. Zümbül, “Seçim sürecinde yaptığımız ziyaretlerde gördüğümüz esnafın değişimden yana olduğu.” dedi.

Bu hafta sonu Pazar günü yapılacak olan Esnaf ve Sanatlarlar Odası seçimi öncesinde Trakya Flaş Haber Gazetesi’ni ziyaret eden başkan adayı Erkan Zümbül, genel yayın yönetmenimiz Abdulhamit Albez’e açıklamalarda bulundu. Seçim startı verdikten sonra gazetelere ziyaretler gerçekleştirdiğini belirten Zümbül, “Şans getireceğinizi düşündüğüm için son ziyaretimi Trakya Flaş Haber’e yapmak istedim. Biliyorsunuz iki gün sonra seçimimiz var. Namık Kemal Bulvarı üzerindeki Putzmeıtster’in hemen yanında bulunan Kapalı Spor Salonu’nda saat 13.30-17.00 arasında genel kurulumuz var. Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlık seçimi olacak. Şu an için iki aday giriyoruz seçime. Biri biz biri de mevcut yönetim. Çok güçlü bir yönetim oluşturduk. Arkadaşlarımla birlikte bu seçimi kazanacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.

ESNAFIN BİZE EĞİLİMİ ÇOK FAZLA

Seçim çalışmalarının artık sonuna gelinirken, süreçle ilgili değerlendirmede bulunan Erkan Zümbül, “İki aydır gitmediğimiz, kapısını çalmadığımız esnaf arkadaşımız kalmadı. Esnafın bize eğilimi çok iyi. Çoğunluğun değişimden yana olduğunu gördük. Esnaf, ‘Geleceğe kayıtsız kalmayın’ diyor. Esnafımız zor günler geçirirken, taze kana ihtiyaç olduğunu söylüyor. Biz bu süreçte bunu gördük. Kısmetse Pazar esnafımızın takdiriyle ben ve ekibim bu seçimi kazanacağız.” dedi.

2 BİN ÜYEYİ SEÇİME BEKLİYORUZ

Pazar günü yapılacak seçime esnaftan her zamankinden fazla katılım beklediğini de sözlerine ekleyen Zümbül, “Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 4 binden fazla üyesi bulunuyor. Ben Pazar günü 2 bin üyenin salona gelerek oy kullanacağını düşünüyorum. Her zamankinden daha fazla bir katılım bekliyoruz.”diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: ESNAF DEĞİŞİMDEN

ERGENELİ SPORCU SİNEM YILDIZ, BADMİNTON DÜNYA ŞAMPİYONASI’NA KATILACAK

CADDEDE KARŞILAŞTIĞI HUSUMETLİSİNİ TABANCAYLA VURDU

SIRALARI TEMİZLEYEN OKUL MÜDÜRÜ: ÇOCUKLARINIZA İYİ EĞİTİM VERİN, BAŞARI EVDE BAŞLAR

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ