Gündem

Gündem Haberleri

ERZURUMLULAR İFTARDA BULUŞTU

ERZURUMLULAR İFTARDA BULUŞTU

Çerkezköy Erzurumlular Derneği, hemşerilerini iftarda biraraya getirdi.

Çerkezköy Erzurumlular Derneği, ilçedeki hemşerilerini iftarda buluşturdu. Dernek Başkanı Necat İlhan, davete katılan hemşerilerine teşekkür etti.

Çerkezköy’ün tanınan ve sevilen iş insanlarından olan Akça Group Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Akça’nın düzenlediği iftar programına katılım yoğun oldu. Çerkezköy Erzurumlular Derneği’nde gerçekleştirilen iftarda vatandaşlar birlik, beraberlik içerisinde iftarını açtı. Erzurumlular Derneği’ndeki iftara çok sayıda misafir de katıldı. İftar programına Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Çerkezköy Erzurumlular Dernek Başkanı Necat İlhan, Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi Muhtarı İlhami Türkkanlı, iş insanları ve çok sayıda Erzurumlu katıldı.

KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Erzurumlular Derneği Başkanı Necat İlhan, Ramazan Ayı’nın birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu belirterek, “Hemşerilerimizle Ramazan’ın son gününe girerken, hep birlikte birlik ve beraerliğimizi pekiştiren bir iftarda buluşmak istedik. Bugün aramızda olan misafirlerimizle birlikte katılan tüm hemşerilerime teşekkür ederim.” dedi.   



Anahtar Kelimeler: ERZURUMLULAR İFTARDA BULUŞTU

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU