ERSEÇKİN'DEN SONRA İYİ PARTİ'DE TUNALI DA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ERSEÇKİN

Çerkezköy İYİ Parti İlçe Kongresi yaklaşırken, dün akşam Gülbin Tunalı düzenlediği basın toplantısında başkan adaylığını açıkladı.

Hafta sonunda İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan mevcut başkan Yasemin Altın Erseçkin'den sonra ikinci aday Gülbin Tunalı, oldu. Tunalı, Çerkezköy’de 900 mevcudu olan parti üye sayısını 3 ay içerisinde 3 bin kişiye ulaştıracağının sözünü vererek adaylığını açıkladı. 

Çerkezköy'de bir otelde düzenlediği basın toplantısıyla İYİ Parti İlçe Başkan Adaylığı'nı açıklayan Gülbin Tunalı, iddialı konuştu. Tunalı açıklamasında şunları kaydetti:

“Bu akşam burada hep birlikte olmamızın sebebi değişimin ve birleştirici hareketin yolunu açmamızdır. Çerkezköy İYİ Parti 3’ncü olağan kongresinde partimizin değerli delegelerinin çoğunluğu ile 27 Kasım pazar günü yapılacak olan ilçe başkanlık seçiminde mavi liste olarak delegelerimiz ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ben değil, biz olarak çoğulculuğu ön planda tutarak ilçe başkanlığı adaylığımı açıklıyorum.  

BİR ÇİFT MAVİ GÖZÜN IŞIĞINDA 

Mavi liste ile aday olarak çıktığımız bu onurlu yolda genel başkanım Meral Akşener ve dava arkadaşlarımız gibi Çerkezköy’de partimizi ileriye taşımak, 900 mevcudu olan partimizi 3 ay içerisinde 3 bin üye sayısına ulaştıracağımızın sözünü siz değerli basının önünde söz veriyorum. Bu onurlu yolda yanımda olan tüm arkadaşlarıma ve değerli basınımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bir çift mavi gözün ışığında mavi listede buluşalım.”  
   



KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ