ERSEÇKİN: ŞOFÖR ESNAFININ SORUNLARINI BİZ ÇÖZECEĞİZ!

ERSEÇKİN: ŞOFÖR ESNAFININ SORUNLARINI BİZ ÇÖZECEĞİZ!

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Şoförler ve Otomobilciler Odası ile İrem Zirve Öğrenci Servisi Kooperatifi’ni ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinledi.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin saha çalışmalarına hız verdi. Hemen her gün vatandaşların derdini dinleyen ve çözüm önerileriyle sorunları dile getiren Yasemin Altın Erseçkin, bu kez şoför esnafını dinledi. İlçe Başkanı Erseçkin, önce Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı, ardından İrem Zirve Öğrenci Servisi Kooperatifi’ni ziyaret etti.

ŞOFÖRLER ODASI’NI ZİYARET ETTİ

İlk ziyareti Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası’na gerçekleştiren İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin’e ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Erseçkin’i burada Oda Başkanı Mustafa As ve yönetimi misafir etti. Ziyaret nedeniyle İYİ Partililer’e teşekkür eden Oda Başkanı Mustafa As, Yasemin Altın Erseçkin’e, “Hoş geldiniz” dedi. Erseçkin, son zamanlarda artan akaryakıt fiyatlarını gündeme getirirken, şoför esnafının bu konuda ne kadar dertli olduğunu Oda Başkanı Mustafa As dile getirdi. As, mazot ve diğer giderlerin yüksek olması nedeniyle şoför esnafının zor günler geçirdiğini söyledi. Oda Başkanı As, şoför esnafının ayakta kalmak için büyük mücadele verdiğini anlattı.

İYİ PARTİ BU HAYAT PAHALILIĞINA SON VERECEK

Hayat pahalılığına karşı İYİ Parti’nin ekonomiyle ilgili birimlerinin çok önemli çalışmalar yaptığını dile getiren Yasemin Altın Erseçkin, “İYİ Parti iktidarında inşallah bu enflasyon olmayacak. Bu pahalılıktan halkımızı kurtaracağız. Ancak o zaman şoför esnafımızda mazotunu, benzinini alırken zorlanmayacak. Ucuza almış olacak. Yeni bir genel seçim geride bıraktık. Ancak önümüzde bir de yerel seçim var. Eğer bu yerel seçimi iyi değerlendirirsek, İYİ Parti’yi güçlendirirsek, bu önümüzdeki dönemlerde iktidarın ekonomiyle ilgili kararları alırken daha kapsamlı düşünmesine, halkın lehine kararlar almasına sebep olacaktır. Bu yüzden İYİ Parti’yi ilk seçimde vereceğiniz oylarla güçlendirmenizi bekliyoruz.” dedi.

ÖĞRENCİ SERVİSÇİLERİNİ DİNLEDİ

Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın ardından İrem Zirve Öğrenci Servisi Kooperatifi’ni ziyaret eden İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, öğrenci servisçilerinin sorunlarını dinledi. 

İYİ PARTİ BELEDİYESİ BU SORUNLARA EL ATACAK

Öğrenci servislerinin birçok sorunu olduğunu belirten İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, “Bugün öğrenci servisi işi yapan esnafımızı dinlemeye geldik. Esnafımızın şikayeti çok. Bunlardan bir an önce çözüme kavuşturulması gerekenler var. Çünkü öğrenci servisçileri de eğitimin bir parçası. Eğer burada sorun varsa, bu sorun eğitime yansıyacak demektir. Bunun altını çizmek istiyorum.  Öğrencilerin okullara giriş çıkış saatleri servisleriyle çakışıyor olması hem veli hem öğrenci hem de esnafı mağdur ediyor. Okul saatlerinin iyileştirilmesi talepleri var arkadaşlarımızın. Yine Ambardere’deki okullar bölgesinin yolları iyi değil. Altyapısız yapılan yollarda kısa sürede bozuluyor. Bozuk yollarda bu servisler öğrencileri okullarını götürüp getiriyor. Yine okullar bölgesinde araçlara dönüş yapılabilmesi için alternatif yol talepleri var. Bu sorunlara bugünkü yetkililer el atmazsa, biz Çerkezköy Belediyesi’ni kazandığımız zaman el atacağız. Öğrenci servislerimizin bugün dinlediğimiz ve hiç unutmayacağımız sorunlarını inşallah sene İYİ Partili Çerkezköy Belediye Başkanı çözüme kavuşturacaktır.” diye konuştu.



DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU

AK PARTİLİ AZBAY HEM KUTLADI HEM DE UYARDI

CANDAN BAŞKAN’DAN KARNE MESAJI