ERSEÇKİN SAHADA: ÇERKEZKÖY’E KADIN ELİ DEĞECEK!

ERSEÇKİN SAHADA: ÇERKEZKÖY’E KADIN ELİ DEĞECEK!

Çerkezköy Belediye Başkan Adaylığı açıklanan İYİ Partili Yasemin Altın Erseçkin sahaya indi!

Çerkezköy’de Belediye Başkan Adaylığı açıklanan tek isim olan İYİ Partili Yasemin Altın Erseçkin, vakit geçirmeden sahaya indi. Erseçkin kapı kapı dolaşarak Çerkezköylüler’den destek istiyor…

İLK İSMİ AÇIKLANAN ADAY SAHADA

Geçtiğimiz hafta Ankara’da İYİ Parti Grup Toplantısı’nda Genel Başkan Meral Akşener tarafından Çerkezköy Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Yasemin Altın Erseçkin, bu hafta sahaya indi. Vakit geçirmeden 31 Mart yerel seçimlerinin startını veren Yasemin Altın Erseçkin, kapı kapı gezmeye başladı. 

İLK ZİYARET ESNAF OLDU

İYİ Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yasemin Altın Erseçkin ilk ziyaretini esnafa yapmaya başladı. Ekibiyle birlikte çarşı pazar dolaşan Erseçkin, esnafın desteğini isterken, yolda karşılaştığı vatandaşlarla da durup sohbet ederek, belediye başkanı olmak için destek istiyor.  Esnaf ziyaretleri kapsamında Çerkezköy’de Halk Pazarı’nı dolaşan Yasemin Altın Erseçkin, tüm pazarı dolaşırken Pazar esnafıyla da tek tek tokalaştı. Pazarda fiyatları sorup esnafa ‘Hayırlı işler, bol kazançlar’ temennisinde bulunan Erseçkin, yoğun ilgi gördü. Karşılaştığı ilgi karşısında Pazar esnafına ‘Belediye Başkanı seçildiği’ takdirde yapacağı çalışmalarla ilgili de birçok söz ve vaatte bulunmayı da ihmal etmedi.

STK ZİYARETLERİ VE DERNEKLERİ DOLAŞMAYA BAŞLADI

31 Mart yerel seçimleri öncesinde ilçedeki tüm dernek ve STK’ları dolaşmak için start veren Erseçkin, ilk ziyaretlerini de yaptı. Dernek başkanları ve yönetimleriyle bir araya gelen Erseçkin, üyelerini de dinleyerek beklentilerini sordu. Belediye Başkanı olduğu takdirde istenilen talepleri not alan Erseçkin, yeni haftayla birlikte start verdiği seçim çalışmalarını akşamları da ev ziyaretleriyle tamamlıyor.

6 YILDAN BUYANA SAHADA

Seçim çalışmalarına start veren Çerkezköy’de ismi açıklanan ilk belediye başkan adayı İYİ Partili Yasemin Altın Erseçkin, “Seçim çalışmalarımıza esnaf ziyaretlerimizle başladık. Çarşı Pazar dolaşıp vatandaşlarımızın beklentilerini öğreniyoruz. Ben zaten 6 yıldan buyana sahadayım. Hiç sahadan uzak kalmadım. Vatandaşımızla hep içli dışlı olan biri olarak bu seçim öncesinde gittiğim hiçbir yerde yabancılık çekmeyeceğimi düşünüyorum. Çünkü daha önce bir çok kez o vatandaşlarımızla, esnafımızla bir araya geldim. Sadece seçimden seçime kapı çalan bir siyasetçi değilim. Bugün bunun semeresini alıyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte gittiğimiz her yerde güzel sözlerle karşılandık. Tüm esnafımıza, hele hele Pazar esnafımıza ilgi ve alakaları nedeniyle teşekkür ediyorum.”dedi.

ÇERKEZKÖY’E KADIN ELİ DEĞECEK

‘Çerkezköy’e kadın eli değecek’ sloganıyla seçim startını veren İYİ Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yasemin Altın Erseçkin, “Çerkezköy’ü ev ev, kapı kapı, 6 yıldır geziyorum. Gidilmedik ev, çalınmadık kapı sıkılmadık el, alınmadık gönül bırakmadan 31 Mart sabahına çıkmayacağız.” dedi

“ÇERKEZKÖYLÜ HEMŞERİLERİMİZDEN OLUMLU TEPKİ ALIYORUZ”

Gece gündüz teşkilatı ile birlikte seçim çalışmaları yürüten Yasemin Altın Erseçkin, sahadan olumlu tepkiler aldığının altını çizerken, Çerkezköy’ün ilk kadın belediye başkanı olacağını söyledi. Erseçkin, “Ben ve ekibimin inancı tam. Çerkezköy hemşerilerimizle karşı karşıya geldiğimizde de hepsinden olumlu tepkiler alıyoruz.” diye sözlerini tamamladı.

 



KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ