ERSEÇKİN; “MİLLETİMİZİN SESİ OLMAYA SÖZ VERİYORUZ”

ERSEÇKİN; “MİLLETİMİZİN SESİ OLMAYA SÖZ VERİYORUZ”

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, yeni yıl mesajında İYİ Parti olarak ülke genelinde güçlenerek yollarına devam ettiklerini belirterek; “Liyakatli ve cesur kadrolarımızla ülkemize hizmet etmeye, birilerinin değil milletin sesi olmaya söz veriyoruz!” dedi.

“PARANIN ‘PUL’ OLDUĞU BİR YILI GERİDE BIRAKTIK”

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Erseçkin, yeni yıl mesajında şunları ifade etti; “Değerli Çerkezköylü hemşerilerim, acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. Milletimiz tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınıyla birlikte ekonomik sıkıntıya girdi. Yıl boyunca da krizlere hazırlıksızlığın bedelini milletçe ödemek zorunda kaldık. Bu krizler iktidarın yönetememe beceriksizliği ile derinleşerek vatandaşımızın cebindeki paranın pul olmasına sebep oldu. Hayatımızın her anında hayat pahalılaştı ve vatandaşlarımız içinden çıkılması zor bir duruma sokuldu. 2021 yılı boyunca maalesef ki iktidar vasat altı bir yönetimi milletimize yaşattı. Bu nedenle kötü bir yılı geride bırakıyoruz. Parti olarak grubumuzca verilen ekonomik tedbirler uygulansaydı bugün Türkiye bu durumda olmayacak, vatandaşımızın parası erimeyecekti” dedi.

“İYİLİK İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Mesajına şu sözlerle devam eden Erseçkin; “Bizler partimiz kurulurken vatandaşımıza söz verdik. Seçimden seçime değil, her daim vatandaşımızın yanında olacağımıza dair bir söz verdik. Vatandaşlarımızın sesine ses olduk ve bütün ekonomik tedbirlerimizi genel başkanımız meclis kürsüsünden milletimize haykırırken biz de sokakta vatandaşlarımıza aktardık. Artagan Projemizi, Rüzgar Gülü Projemizi en iyi şekilde vatandaşlarımıza aktardık. Sorun üretenlerden değil, sorun çözenlerden olduk. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de dediği gibi ‘Türkiye potansiyeli olan bir ülkedir’ Amacımız karanlık bir gelecek çizmek değildir. Tam tersi; bütün bu zorluklara rağmen bu sorunları milletçe aşmamız mümkündür. Biz nice güçlükleri hep beraber aşmış bir milletiz. Bu sorunları da hep birlikte aşacağız. İYİ Parti iktidarında vatandaşlarımız huzur ve refaha kavuşacak ve ülkemiz liyakatlı ve cesur kadrolarımızla yönetilecektir” ifadelerine yer verdi.

YENİ YILI KUTLADI

Her gün bir önceki günden daha yoğun bir şekilde çalışacaklarına dair söz veren Erseçkin mesajının sonunda; “Vatandaşlarımızın her bir ferdinin daha iyi şartlarda yaşaması için daha çok çalışacağız. Liyakatli ve cesur kadrolarımızla ülkemize hizmet etmeye, birilerinin değil milletin sesi olmaya söz veriyoruz! Bu duygu ve düşüncelerle 2022 yılının milletimize ve tüm insanlığa sağlık ve barış getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyor, çocuklarımızın, gençlerimizin gözlerinden öpüyorum” diye konuştu.



KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK