ERSEÇKİN, “ASLA UNUTMAYACAK, UNUTTURMAYACAĞIZ”

ERSEÇKİN, “ASLA UNUTMAYACAK, UNUTTURMAYACAĞIZ”

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin; “Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefe durmadan ilerleyeceğiz. Atatürk’ü hiçbir zaman unutmayacak, unutturmayacağız” dedi.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Erseçkin mesajında Atatürk’ün miras bıraktığı cumhuriyete sonsuza dek sahip çıkacaklarını ve Atatürk’ü asla unutmayacak ve unutturmayacaklarını söyledi.

“ATATÜRK’ÜN GÖSTERDİĞİ HEDEFE İLERLEYECEĞİZ”

Erseçkin mesajında; “10 Kasım Atatürk’ü anlamak, vatanın bölünmez bütünlüğüne sahip çıkmak ve güzel vatanımızı aydınlık yarınlara taşımaktır. 10 Kasım “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü hatırlamak, fikirlerini ve eserlerini daha iyi anlamaya çalışmaktır. Atatürk devrimleriyle, ilkeleriyle Türk ulusuna yeni bir yön vermiş ve bugünkü günlerimizi bize miras bırakmıştır. Kadınlara dünyada ilk kez seçme ve seçilme hakkı da verilmesi yine ulu önderimiz Atatürk’ün sayesindedir. Devrimleriyle Türk ulusuna çağ atlatan Atatürk’ün düşüncelerinin, ilke ve inkılaplarının ölümsüz oluşunu görmenin coşkusunu iliklerimize kadar yaşayıp bir kez daha tüm benliğimizle Atatürk’ün gösterdiği hedefe ilerleyeceğiz. Atatürk’ü asla unutmayacak, unutturmayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, vatanımızın umut kaynağı, Cumhuriyetimizin kurucusu, aydınlık Türkiye'nin sembolü olan Atamızı, aramızdan ayrılışının 83.yılında saygı ve minnetle anıyoruz. Ruhu şâd olsun” dedi.



MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!