HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

ERSEÇKİN; ?SON NEFESİME KADAR MÜCADELE EDECEĞİM?

ERSEÇKİN; ?SON NEFESİME KADAR MÜCADELE EDECEĞİM?

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, partisinin dördüncü kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, partisinin dördüncü kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Erseçkin mesajında, ?Kuruluşumuzdan bu yana vatanımız, milletimiz, bayrağımız için yorulmadan, usanmadan, büyük bir özveri ve gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz, inşallah sürdüreceğiz de. Bir nefer olarak çıktığımız bu yolda da nefesim yettiği kadar, yorulmadan, sorumluluk bilinci ile hareket ederek milletimize hizmet edeceğim? dedi.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, 25 Ekim 2017?den bu yana İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener önderliğinde büyük bir gayret ve özveri ile çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

?84 MİLYONLUK KOCAMAN BİR AİLEYİZ, BİZ TÜRKİYE?YİZ?

Partisinin kuruluşunun dördüncü yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşadıklarını ifade eden Erseçkin mesajında şunları ifade etti; ?Kurulduğumuz ilk günden bu yana karşımıza engel koymaya devam ettiler. Yılmadık, yıkılmadık, milletimizden aldığımız güçle birlikte önümüzdeki engelleri birer birer aştık. Girdiğimiz ilk seçimde, baskın seçimde milletimizin teveccühü ile bizim karşımıza engeller koymaya çalışanlara gücümüzü hep birlikte gösterdik. Bugün itibari ile 84 milyonluk kocaman bir aileyiz, biz Türkiye?yiz. Liderimiz Sayın Meral Akşener`in öncülüğünde kurulan partimizin milletin istediği ve özlediği gibi hizmet yolculuğunda, yorulmadan, usanmadan, büyük bir özveri ve gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz, inşallah sürdüreceğiz de. Samimi, dürüst ve deneyimli kadrolarıyla İYİ Parti devletin değerlerine ve Türkiye Cumhuriyeti?ne sahip çıkmaya, ülkemizi hak ettiği refah seviyesine ulaştırmaya kararlıdır? dedi.

?SON NEFESİME KADAR MÜCADELE EDECEĞİM?

Mesajına şu sözlerle devam eden Erseçkin; ?Genel başkanımız sayın Meral Akşener?in de söylediği gibi ölsek de, öldürülsek de, tehdit edilsek de, tek kişi kalsak da bu mücadeleden dönmeyeceğiz. Milletimizin teveccühü ile İYİ Parti iktidarında her bir yurttaşımız huzur, güven ve refah içerisinde yaşayacaktır. Bir nefer olarak çıktığımız bu yolda da nefesim yettiği kadar, yorulmadan, sorumluluk bilinci ile hareket ederek milletimize hizmet edeceğim. Bu vesile ile hizmetkârı olmaktan şeref duyduğum partimizin 4. kuruluş yıldönümünün milletimize hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum? diye konuştu.



YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASI BAŞLADI...

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI