Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

SOKAKLAR SESSİZ

SOKAKLAR SESSİZ

4 günlük sokağa çıkma yasağı bu akşam saat 24.00`da sona eriyor. Tekirdağ da bu süreçte hayalet şehre büründü...

İçişleri Bakanlığı genelgesi ile sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan şehirlerden biri olan Tekirdağ?da da tam bir sessizlik hakim.

22 Nisan 2020 günü saat 24.00?de başlayan ve bu gece saat 24.00?te sona erecek olan 96 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması Tekirdağ adeta bir hayalet şehre dönüştürdü.

İLÇELERDE SOKAKLAR BOMBOŞ
Kısıtlama nedeniyle vatandaşların evlerinde kalmaları sonucu Çerkezköy ve Çorlu`da caddeleri bomboş kaldı. 30 büyükşehir ile Zonguldak ilini kapsayan sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan şehirlerden biri olan Tekirdağ?ın Çorlu ve Çerkezköy ilçesi de sessizliğe bürünen şehirlerden oldu. Vatandaşların kısıtlamaya tam manasıyla riayet etmesi nedeniyle ilçelerde  derin bir sessizlik hakim.
Sokağa çıkma kısıtlaması kapsamının dışında tutulan kişiler ile görevlilerin zaman zaman cadde ve sokaklarda görüldüğü Çorlu ve Çerkezköy`de polis ekipleri de ilçenin değişik noktalarında uygulamalar yaparak yaya ve araçlar üzerinde denetim yapıyor. Denetimler kapsamında kısıtlamaya riayet etmeyen kişiler hakkında tutanak tanzim edilerek cezai işlem uygulanıyor.


 



Anahtar Kelimeler:

KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ