PAZARDAKİ KORONA TEDBİRLERİNİ İNCELEDİ

PAZARDAKİ KORONA TEDBİRLERİNİ İNCELEDİ

Corona Virüs (Covid 19) salgınına karşı başlatılan dezenfeksiyon çalışmaları devam ederken; Belediye Başkanımız Vahap Akay da Kapalı Pazar Yeri?nde virüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirleri inceledi.

Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri?nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay da Korona Virüs salgınına karşı alınan tedbirlerin Belediye ekiplerince düzenli olarak denetlendiğini kaydetti. Vatandaşların birbirleri ile temasının önüne geçmek amacıyla Kapalı Pazar Yeri?nde giriş çıkışların bariyerlerle ayrıldığını kaydeden Başkan Akay, Pazar esnafı ile vatandaş arasına da şeritler çekilerek sosyal mesafenin korunmasının amaçlandığını sözlerine ekledi.    

ÇÖP KONTEYNERLARI YENİLENİYOR

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsü ile mücadele çalışmaları kapsamında Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından kentteki tüm kamu binaları, ibadethaneler, Belediye hizmet binaları, mesire ve park alanları, öğrenci yurtları periyodik olarak dezenfekte ediliyor. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de cadde ve sokaklarda ilaçlama ve yıkama çalışmalarını sürdürürken; bir yandan da arızalı çöp konteynerlerini yenileri ile değiştiriyor.

BİREYSEL TEDBİR UYARISI

İhtiyaç duyulan tüm kamu ve ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışması yapıldığına dikkat çeken Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, Korona Virüse karşı dezenfekte çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini belirterek; vatandaşların da kişisel hijyen tedbirlerine uymaları ve yetkililerin yapacağı ikazları dikkate almaları konularında uyardı.



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM