HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

ERKAN KOVİDLİ ÇIKTI

ERKAN KOVİDLİ ÇIKTI

Çerkezköy Belediyesi`ndeki dolandırıcılık olayının zanlılarından tutuklanarak cuma günü cezaevine gönderilen Mehmet Erkan Koçer`in kovid-19 testleri pozitif çıktı.

Geçtiğimiz pazartesi günü Diyarbakır`da savcılığa teslim olan Çerkezköy Belediyesi eski personeli Mehmet Erkan Koçer, cuma günü tutuklanmıştı. Koçer`in  kovid-19 testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

PANDEMİ KOĞUŞUNA ALINDI

Çerkezköy Belediyesi İmar Servisi ile Emlak ve Tahakkuk servislerini kapsayan ruhsat dolandırıcılığının zanlılarından Mehmet Erkan Koçer`in cezaevi girişinde yapılan testlerinin pozitif çıktığı öğrenildi. Koçer, pandemi koğuşuna alınırken Çerkezköy Adliyesi`nde yapılan duruşma sırasında Mehmet Erkan Koçer ile birlikte yan yana gelen diğer zanlılar ve polislerin de kovid-19 olma riski ortaya çıktı.  Cuma günü yapılan savcılık sorgusu ve mahkeme sırasında Koçer ile birlikte bulunanlardan bazılarının bugün hastaneye koşarak test yaptırdığı öğrenildi.

Mehmet Erkan Koçer, gözaltına alınan 6 kişiyle birlikte cuma günü Çerkezköy Adliyesi`ne getirilmişti. Daha sonra tutuklanarak Tekirdağ Cezaevine gönderilmişti. Zanlılardan 5`i ise adliyeden serbest bırakılmıştı. Tuncer Bulut ile birlikte tutuklanan zanlılardan Mehmet Erkan Koçer`in cezaevi girişinde yapılan covid-19 testi sonrasında bugün sonuçlarının pozitif olduğu bildirildi.



Anahtar Kelimeler:

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASI BAŞLADI...

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI