ERGENE DEVLET HASTANESİ’NİN İHALESİ YAPILDI

ERGENE DEVLET HASTANESİ’NİN İHALESİ YAPILDI

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, Ergene’de Devlet Hastanesi yapılacağının müjdesini verdi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan Ergene’de Devlet Hastanesi yapılacağının müjdesini vererek, ihalesinin yapıldığını kaydetti.

UZUN ZAMANDIR PLANLANAN BİR MÜJDENİN SONUNA GELDİK!

Yazılı bir basın açıklaması yapan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, Ergene’ye uzun zamandan beri planlanan Devlet Hastanesi’nde sona gelindiğini belirterek, “Uzun zamandır planlanan bir müjdenin sonuna geldik. Tekirdağ Milletvekillerimiz Çiğdem Koncagül ve Gökhan Diktaş ile birlikte göreve geldiğimiz günden beri Ergene ilçemizin büyük bir sorunu olan Hastane kurulması çalışmasında son aşamaya geldik.  Bu konuda Sağlık bakanlığımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

İHALESİ YAPILDI

Ergene Devlet Hastanesi’nin ihalesinin 4 Temmuz’da yapıldığını hatırlatan Milletvekili Mestan Özcan, şunları kaydetti: “Ergene Devlet Hastanesi ilgili ihale 28.06.2024 tarihinde gerçekleştirilmiş olup, 04.07.2024 tarihinde ihale kararı verilmiştir. İhale 429.061.061,00 TL bedel ile SRL inşaat firması almıştır. Ağustos ayında yer teslimi yapılarak inşaat başlayacaktır. Nice hemşehrilerimizin şifa bulacağı Ergene Devlet hastanemiz ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun.”



DEVA PARTİLİ AVŞAR: RANT İÇİN ORMANLIK ALANLAR YAKILDI MI?

DEVA PARTİLİ AVŞAR: BİNALARIMIZIN EN AZ YARISI DEPREME HAZIR DEĞİL

MİLLETVEKİLİ AVŞAR: CAN ATALAY BİR ONUR VE SAYGINLIK MÜCADELESİDİR

CHP TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ AYGUN’DAN ‘AİLE SAĞLIK MERKEZİ’ İÇİN ÇAĞRI:

MİLLETVEKİLİ AVŞAR OKULLARDAKİ KAYIT ÜCRETİNİ SORDU