HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

ENGELLİ VATANDAŞLARIN ÖĞRENCİLERİ TABLETLERİNE KAVUŞUYOR

ENGELLİ VATANDAŞLARIN ÖĞRENCİLERİ TABLETLERİNE KAVUŞUYOR

Çerkezköy?ün hayırsever firmaları engelli vatandaşların çocuklarına tablet hediye ederek Uzaktan Eğitim faaliyetlerine destek sağlamış oldu.

Çerkezköy?ün hayırsever ve güzide firmalarından Covid-19 Pandemisi nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı`nın hazırladığı ve okullar tarafından uygulanan Uzaktan Eğitim faaliyetlerine Bilgisayarı, Notebook?u, Tableti veya Cep Telefonu olmaması nedeniyle erişim sıkıntısı yaşayan öğrenimini sürdüren engelli vatandaşların çocuklarına tablet hediye ederek Uzaktan Eğitim faaliyetlerine destek sağladı.

Dağıtılacak tabletlerden bazılarını Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban öğrencilere verdi. Tablet tesliminde konuşan Kaymakam Abban; ?Hayırseverlere şahsım ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum. Bizler bu zorlu süreçte her zaman halkımıza ve çocuklarımızın eğitim öğretim faaliyetlerine destek olarak milletine, vatanına, devletine faydalı yararlı bireyler yetişmesini amaçlamaktayız. Tüm İş insanlarının ve maddi durumu iyi olan halkımızın bu zorlu süreçte uzaktan eğitim faaliyetlerine erişimde sorun yaşayan öğrencilerimize yardımcı olmaya davet ediyorum? dedi.



YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI