Tarih: 27.09.2024 16:40

EN UZUN SÜRELİ İLÇE BAŞKANI OLMA YOLUNDA

Facebook Twitter Linked-in

Hafta sonunda mahalle delegeleri için Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde üyeleri arasında seçim yapan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nda, Salih Azbay yeni dönem hazırlıkları için start verdi.

YÖNETİM KURULU İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Hafta sonunda yapılan ve 400 delegenin belirlendiği seçimler sonrasında pazartesi gününden itibaren yönetim kurulu için harekete geçen Salih Azbay, 30 asil 15 yedek olmak üzere 45 kişilik yönetim kurulu üyesi belirleyecek. Yeni dönemde, partiyi yakından tanıyan ve uzun yıllarını vermiş üyeler ile gönülden bağlı olup ancak bugüne kadar partide görev almamış kişilerden oluşan bir yönetim kurulu oluşturmak istediği belirtilen Salih Azbay’ın, ayrıca mahalle başkanlarını da yönetime dahil etmek istediği kaydedildi. Azbay, AK Parti mahalle başkanlarından Gazi Osman Paşa Mahallesi AK Parti Mahalle Başkanı Osman Şengül’ü yönetim kurulu üyeliğine alacağı kaydedildi.

PARTİLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

İlçe Kongresi’nin önemli bir ayağı olan delege seçimi sonrası belirlenen 400 delege ve kongreye katılarak oy kullanan üyelerine teşekkür eden Salih Azbay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada teşekkür etti. Azbay, “AK Parti Çerkezköy teşkilatı olarak, her zaman olduğu gibi bu süreçte de birlik, beraberlik ve kararlıkla hareket ediyoruz. Teşkilatımızın tüm kademelerinde sergiledigimiz güçlü dayanışma, hedeflerimize ulaşma yolunda bize güç katmaya devam ediyor. Kongremizi büyük bir heyecan ve inançla karşılayarak, Çerkezköy’ümüzün geleceği için hep birlikte daha güçlü bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığını 8. Olağan Kongre Delege Seçiminin hayırlara vesile olmasını diliyorum.”dedi.

EN UZUN DÖNEME YELKEN AÇTI

Yaklaşık 2 yıldır AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevini yürüten Salih Azbay, yeni dönemle birlikte ilçede en uzun dönem ilçe başkanlığı yapma adına da önemli bir yol katetmiş oldu. 2023 mayıs ayında yapılan genel seçimlerden 4 ay kadar önce AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı olan Salih Azbay, önümüzdeki ay yapılan AK Parti Çerkezköy İlçe Kongresi’ne de tek aday olarak gidiyor. Kongre sonrasında 3 yıl boyunca İlçe başkanlığı yapacak Azbay’ın AK Parti’nin teamüllerini dikkate alırsak, en azından önümüzdeki genel seçimlere kadar koltukta oturması bekleniyor. Bu durumda Azbay’a uzun süreli ilçe başkanlığı yolunu açmış oluyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —