EN GÜZEL KİRAZLAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

EN GÜZEL KİRAZLAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

Süleymanpaşa’nın en güzel kirazları ödüllerine kavuştu

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 58’incisi gerçekleştirilen Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali, Geleneksel “En Güzel Kiraz” ve “En Güzel Kiraz Bahçesi” Yarışmaları ile renklendi. Naip Mahallesi’ndeki açılış töreninde düzenlenen final programı ile Süleymanpaşa’nın en güzel kirazları seçildi.

Naip Mahallesi’nde, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar’ın ev sahipliği yaptığı yarışmaya; Tekirdağ Valisi Recep Soytürk başta olmak üzere, CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kurucu Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, il ve ilçe protokolünün temsilcileri, kiraz üreticileri ve çok sayıda basın mensubu ile vatandaş ilgi gösterdi.

İKİ KATEGORİDE İLK ÜÇE GİREN ÜRETİCİLER ÖDÜL KAZANDI

En Güzel Kiraz ve En Güzel Kiraz Bahçesi olmak üzere iki kategoride düzenlenen yarışmada; finale kalan katılımcılar arasından, en iyi üç kiraz ve kiraz bahçesi belirlendi. Açıklanan sonuçlara göre; En Güzel Kiraz kategorisinde Eşref Meral birinci, Ruşen Örnek ikinci ve Zerrin Esen de üçüncü oldu.

En Güzel Kiraz Bahçesi kategorisinde ise Mustafa Kurtkan birincilik, Ekrem Örnek ikincilik ve Hamit Dinçer üçüncülük elde ederek ödüle hak kazandı. Her iki kategoride de birinciye 15 bin, ikinciye 10 bin ve üçüncüye 7 bin 500 TL ödül takdim edildi.



Anahtar Kelimeler: GÜZEL KİRAZLAR ÖDÜLLERİNİ

TEKİRDAĞ’DA OTOMOBİL İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 YARALI

ÇERKEZKÖY'DE BAYRAM GÜNÜ TANKERLERLE SU TAŞIDILAR

BAŞKAN YÜCEER’DEN BAYRAM MESAİSİ

TEKİRDAĞ KİRAZ FESTİVALİ’NDE SAHNE ALAN SON İSİMLER RUBATO VE ŞEVVAL SAM OLDU

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YÜCEER BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI