HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

BU DİREK YÜZÜNDEN KALDIRIMLAR YAPILMIYOR

BU DİREK YÜZÜNDEN KALDIRIMLAR YAPILMIYOR

Çerkezköy`ün merkezinde tüm elektrik hatları yer altına alınmasına rağmen yolun tam ortasında kalan bu direk sanki nostalji olarak bırakılmış. Cadde esnafı, bu elektrik direği yüzünden belediyenin kaldırım yapamadığını söylüyor...

Çerkezköy Uğur Mumcu Caddesi`nde yolun tam ortasında kalan elektrik direği esnafın tepkisine neden oluyor. Semt sakinleri sokaklarının kaldırımlarının bu elektrik direği yüzünden uzun zamandır yapılmadığından dert yanarken, TREDAŞ`ın bir an önce bu direği kaldırmasını istiyor.

YOLUN TAM ORTASINDA DURUYOR

 Çerkezköy Uğur Mumcu Caddesi Kırım Sokak`taki elektrik direği esnafı çileden çıkardı. Aylardır TREDAŞ`ın bu direği kaldırması için mücadele verdiklerini ama kimsenin kendilerini dinlemediğini söyleyen sokak esnaf ve sakinleri, "Çerkezköy merkezinde her yerde elektrik hatları yer altına alındı ama üzerinde tek hat olan bu direk yolun ortasında bırakıldı. Mahalle sakinleri olarak bundan şikayetçiyiz."diye dert yandılar.

TREDAŞ`TAN KALDIRMASINI İSTİYORUZ

Sokak esnaflarından Bayram Keleş, Çerkezköy Belediyesi`nin kaldırımlarını yapacağını ancak bu direk yüzünden çalışmaya başlayamadığını belirterek, "Belediye başkanımızla konuştuk. Sokağımızın kaldırımlarını yapacak ama TREDAŞ tek hat olan bir binayı sadece besleyen bu elektrik direğini kaldırmıyor. TREDAŞ yetkililerinden bir an önce kent merkezinde her yerde olduğu gibi burada da elektrik hattını yer altına almaları ve direği kaldırmalarını istiyoruz."dedi.

 



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI