KOZUVVA EHLİBEYT DERGAHI`NI ZİYARET ETTİ

KOZUVVA EHLİBEYT DERGAHI`NI ZİYARET ETTİ

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, meclis üyesi adaylarıyla birlikte Ehlibeyt Dergahı`nı ziyaret etti. Dernek Başkanı Seyit Sinan Boztepe ve yönetimi tarafından karşılanan Kozuva, Çerkezköy için 159 projesi olduğunu söyledi.

Çerkezköy Ehlibeyt Dergahı Derneği Cumhur İttifakı`nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva ve ekibini ağırladı. Dernek Başkanı Seyit Sinan Boztepe`nin misafir ettiği Kozuva, önümüzdeki günlerde açıklayacağı projelerinin 159 olduğunu söyledi.

KOZUVA VE MECLİS ÜYELERİ KATILDI

Ehlibeyt Dergahı ziyaretine Belediye Başkan Adayı Kozuva`nın yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Ümit Kök, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve Meclis Üyesi adayları MHP`li Koray Önsel, AK Partili Sait Yazı, Mikail Çelik, Adem İçli, İrfan Ak, Kamil Çetintaş, Ömer Güner, Ahmet Yıldırım ve teşkilat mensupları katıldı.

159 PROJEMİZ VAR

Sinan Boztepe`nin ağırladığı Kozuva ve ekibi yaklaşan yerel seçimlerde destek istedi. Boztepe, Kozuva ve ekibine başarılar dilerken dernek üyeleri projeleri sordu. Çerkezköy için projelerinin sorulması üzerine Kozuva, "Önümüzdeki hafta inşallah projelerimizi açıklayacağız. Çerkezköy için 159 projemiz var. Hepsini açıkladığımda konuşuruz. Çok güzel projelerimiz var. Mesela otopark. En büyük sorunumuz ne? Trafik. İnşallah biz gelince çözeceğiz."dedi.

HALKIMIZ NE DERSE ONU YAPACAĞIZ?

Dernek üyelerinden gelen soru üzerine Atatürk ve Öztrak Caddeleri`nde uygulamaya başlayan tek yön uygulamasına da "Halkımıza soracağız. Halkımız ne derse onu yapacağız. Belki uygulama iyi olacaktı öyle düşünüldü. Ama bizce iyi olmamıştır. Çünkü, bağlantı yolları yapılmadan bu uygulamaya geçilmiştir."ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: