EDİRNE’NİN KURTULUŞU YÜZME MÜSABAKALARINDA ATA ERK ALVER’DEN ALTIN MADALYA

EDİRNE’NİN KURTULUŞU YÜZME MÜSABAKALARINDA ATA ERK ALVER’DEN ALTIN MADALYA

22–23 Kasım 2025’te düzenlenen Edirne’nin Kurtuluşu Yüzme Müsabakalarında 6 şehirden 29 kulüp ve 497 sporcu yarıştı.

22–23 Kasım 2025’te düzenlenen Edirne’nin Kurtuluşu Yüzme Müsabakalarında 6 şehirden 29 kulüp ve 497 sporcu yarıştı. Kapaklı Sanayiciler İlkokulu 4/D öğrencisi Ata Erk Alver, 50 metre kurbağalamada birincilik elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

EDİRNE’DE YÜZME ŞÖLENİ

Edirne’nin Kurtuluşu Yüzme Müsabakaları, 22–23 Kasım 2025 tarihlerinde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Organizasyonda 6 farklı şehirden gelen 29 kulüp ve farklı yaş gruplarından toplam 497 sporcu mücadele etti.

ATA ERK ALVER’DEN REKORLU ŞAMPİYONLUK

Sanayiciler İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Ata Erk Alver, 50 metre kurbağalama kategorisinde kendi derecesini geliştirerek yarışmayı birincilikle tamamladı. Gösterdiği üstün performansla altın madalyanın sahibi olan Alver, hem okulunu hem de Edirne’yi gururlandırdı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Bu önemli başarı nedeniyle öğrenciyi yetiştiren öğretmenleri, destek veren ailesi ve emeği geçen tüm spor paydaşları tebrik edildi. Alver’in elde ettiği bu sonuç, genç sporculara da ilham kaynağı oldu.



Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ