EDİP GÜRDAP'TAN TRAKYA FLAŞ HABER'E 10 OCAK ZİYARETİ

EDİP GÜRDAP

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Edip Gürdap, Trakya Flaş Haber'i ziyaret ederek, 10 Ocak Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Edip Gürdap, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Trakya Flaş Haber Gazetesi'ni ziyaret etti. 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Edip Gürdap, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti. Edip Gürdap, Trakya Flaş Haber Ailesi'nin Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladıktan sonra, adaylığı ve gelecek planları hakkında bilgi verdi. Halkın içinden geldiğinin altını çizen ve bir esnaf olarak basının önemine dair açıklamalarda bulunan Gürdap kongrenin hayırlısı olmasını dilerken projeleri hakkında da bilgi verdi. Sürekli esnafın içerisinde olduğunu ve bu meslekten geldiğini ifade eden Gürdap, “Esnafımızın dertlerini yerinde dinleyerek çözüm önerileri getiriyoruz. Projelerimiz ile birlikte esnafımıza gerekli tüm destekleri sağlayacağız” dedi. 

Çerkezköy basını için iyi dileklerde bulunan Gürdap'a ziyareti için teşekkür ediyoruz. 

 



Anahtar Kelimeler: GÜRDAP' TRAKYA HABER' ZİYARETİ

AFAD UYARMIŞTI: TEKİRDAĞ KAPAKLI’DA SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

SÜLEYMANPAŞA’DA 200 BİN ADET DOLDURULMUŞ MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

GAZİLER DERNEĞİ BAŞKANI: VAROLUŞ MÜCADELESİNİN ŞİFRESİ ‘ÖLÜRSEM ŞEHİT, KALIRSAM GAZİ’ DEYİŞİNDE SAKLIDIR

BUNU DA GÖRDÜK!

SILA BEBEK’LE İLGİLİ VALİLİK’TEN AÇIKLAMA