Gündem

Gündem Haberleri

VAN KAHVALTISI SEVENLER MÜJDE...

VAN KAHVALTISI SEVENLER MÜJDE...

Anadolu`nun `İsim` yapmış kahvaltılarından `Van kahvaltısı` artık tüm organik ürün ve doğallığıyla Çerkezköy`de yeni hizmete girecek olan Eddaa Nargile Cafe ve Van Kahvaltı Sarayı`nda...

Çerkezköy?de hizmet verecek olan Eddaa Nargile Cafe ve Van Kahvaltı Sarayı her şeyi doğal ve yöresel olan Van kahvaltısı, geniş ve ferah ortamı ile Çerkezköy halkın beğeneceği bir mekan olacak.

Çerkezköy İstasyon Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde hizmet verecek olan Eddaa Nargile Cafe ve Van Kahvaltı Sarayı önümüzdeki cumartesi günü saat 12.00?da yapılacak görkemli bir törenle açılacak.

MEŞHUR VAN KAHVALTISI EDDA CAFE?DE

Birbirinden bol çeşitleri ile güne zinde başlamak için `Van kahvaltısı` ideal bir seçenek. Van pidesi, cacık, lavaş, tahin pekmez, kaymak ve daha fazlasını içinde bulunduran bu kahvaltı tüm damak tadlarına hitap ediyor. Van yöresine ait lezzetleri bulabileceğiniz en iyi adreslerden biri olacak olan Eddaa Cafe Çerkezköy?de yakında hizmete girecek. Zengin ve kaliteli kahvaltılık çeşitleriyle birlikte sınırsız çayı ile misafirlerini en güzel şekilde ağırlayacak Cafe`nin kapıları ilk kez Trakya Flaş Haber`e açıldı.

GENİŞ VE NEZİH ORTAM

Geniş, nezih ortamı ve eşsiz güzelliği ile misafirlerini ağırlayacak olan Eddaa Cafe, Van kahvaltısının ardından gün boyu kafe hizmeti verecek. Hamburgeri, tostu, aperatif menü zenginliği ile soğuk ve sıcak içecek çeşitleri kendine has bir konseptte Çerkezköy`de her kesime hizmet edecek. 500 metrekare bahçesi ile müşterilerine ferah bir ortam sağlayan Eddaa Cafe cumartesiden itibaren sabah saat 07.00?den gece 01.00?a kadar açık kalacak. Eddaa Cafe ve Van Kahvaltı Salonu`nda kahvaltı saatleri ise 07.00 ile 14.00 arasında olacak.

GECE MUAZZAM GÖRÜNTÜ

Eddaa Cafe hem lezzetli ve bol çeşitli menüsü ile hem de muazzam görüntüsü ile Çerkezköy?ün cazibe noktası olacak. Özellikle akşam Çerkezköy halkının gözlerini büyüleyecek olan Eddaa Cafe, bahçesinde bulunan havuzu ve minik şelalesi ile ferahfeza bir atmosfer sağlıyor. İlginç konseptte Eddaa Cafe`nin yanlarında ve üstünde rengarenk şemsiyelerinin gökkuşağı gibi görüntüsü ile müşteriler hem dilediği gibi yiyip içecek hem de ilginç enstantaneler yaşayacak.

VAN KAHFALTISINI ÇERKEZKÖY`E TAŞIYACAĞIZ

Eddaa Cafe ve Van Kahvaltı Salonu`nun işletme sahibi Nesim Arslan, "Yeni açacağımız cafemizde 15 kişilik ekibimizle Van Kahvaltısını Çerkezköy`e taşıyacağız. Kaymaktan, Şemdinli Balına 25 çeşidin bulunduğu fiks menümüzle halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. İşyerimiz kahvaltı salonun yanı sıra cafe olarak da hizmet verecek. Cafemiz? de öğleden sonra tost ve hamburger hizmetimiz olacak ve akşamları da canlı müzik ile halkımıza hizmet vereceğiz. Açılışımıza tüm Çerkezköylü hemşerilerimizi bekliyoruz. Şimdiden herkese teşekkür ediyoruz?



MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ