DÜŞEN SKORSKY’DEN SAĞ ÇIKTI, 11 BİN KİŞİYE İŞ SAĞLADI

DÜŞEN SKORSKY’DEN SAĞ ÇIKTI, 11 BİN KİŞİYE İŞ SAĞLADI

Sabah Gazetesi Ekonomi gazetecisi Metin Can, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ile iş dünyasındaki başarı hikayelerini konu alan bir söyleşi gerçekleştirdi.

Harp malulü emekli SAT Komandosu olan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Sabah Gazetesi Ekonomi gazetecisi Metin Can’ın Big Smal Success kanalına konuk olarak, iş dünyasındaki başarı hikayesini anlattı.

DÜŞEN SKORSKY’DEN SAĞ ÇIKTI, 11 BİN KİŞİYE İŞ SAĞLADI!

Sabah Gazetesi ekonomi gazetecisi Metin Can, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ile yaptığı söyleşiye ‘Düşen Skorsky’den sağ çıktı, 11 bin kişiye iş sağladı’ başlığını verirken, ‘Bir SAT Komandosu’nun sıra dışı hayatı’ etiketiyle de yotube kanalında paylaşım yaptı. 15 dakika süren fotoğraflı anlatımda, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, kendisiyle ilgili kısa bilgiler verdikten sonra SAT Komandosu olmanın iş hayatındaki başarısına nasıl yansıdığının da ayrıntılarını verdi.

HER TÜRK GENCİ GİBİ ASKERDE KOMANDO OLMAK İSTEDİM

Liseyi bitirdikten sonra hayali olan komando olmak istediğini dile getiren Ahmet Çetin, “Her Türk genci komando olmak ister ya ben de komando olmak istedim. Gazi Üniversitesi öğretmenlik bölümünü kazandıktan sonra, silahlı kuvvetlerde de kara, deniz, hava hepsini kazanmıştım. Ben denizi tercih ettim.”dedi. Denizciliği tercihinden sonrada SAT Komandosu olmak isteyen Çetin, daha sonra gerekli eğitimleri alarak SAT Komandosu olduğunu belirtti. Çetin, 1996 15 Şubat’ta Kardak krizi esnasında görev dönüşü düşen helikopterde bulunan 11 kişiden biri olarak, yaralandığını ve bunun sonucunda da harp malulü olarak emekli olduğunu anlattığı söyleşide, iş hayatına dair anlatımlarla programı tamamladı.

11 bin kişiye istihdam sağlayan Ahmet Çetin, söyleşisinde çalışma arkadaşlarını da teşekkür etmeyi ihmal etmediği söyleşide, hayatında sürekli kullandığı, “Başarı son durak değildir” sözünü bir kez daha tekrar etti.

 

İŞTE O SÖYLEŞİNİN TAMAMI: