DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

DÜNYA

Çerkezköy’den bütün dünyaya çorap üreten Bony’nin mimarı Hasan Gülkaya, 3 metrekarelik dükkandan dev fabrikaya ulaşan başarı hikayesini ilk kez Storybox’a anlattı.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) kampüsünde fabrikası bulunan Bony Çorap Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya, başarı hikayesini Storybox’a anlattı.

İŞTE GÜLKAYA’NIN HİKAYESİNİN ÖZETİ

Henüz çocuk yaşta Kapalı Çarşı’da ticarete atıldı. Hayat hiçbir zaman onun için kolay olmadı. Daha 10 yaşındayken babasının yanında çay dağıtarak para kazanmaya başladı. 13 yaşında vapurlarda çorap satarak ailesine katkıda bulundu. 16 yaşında babasının vefat haberini aldığında ise henüz lise öğrencisiydi. Omuzlarındaki yük iyice ağırlaşmıştı. Para kazanmalıydı. Ağabeyleriyle çorap satmaya devam etti. Ancak onun hedefleri diğerlerinden çok daha büyüktü. Kendi işini kuracak, günde binlerce çift çorap üretecekti. Öyle de oldu… Dayısının 3 metrekarelik çay ocağında satmaya başladı. Bugün dünyanın en kaliteli ve rahat çorapları arasında gösterilen ürünleri, ABD, Çin, Rusya ve Avrupa başta olmak üzere birçok ülkede tercih ediliyor. 

Kendi tabiriyle “Dünyanın başına çorap örüyorum” diyen Bony Çorap Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya’nın başarı hikayesi Storybox’ta, böyle yer aldı.



SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM

İLK BİN İÇİNDE 35 FİRMA ÇERKEZKÖY TSO ÜYESİ