Gündem

Gündem Haberleri

DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

Dünya Yoga Günü dolayısıyla Kartal Tepe Piknik ve Mesire Alanı’nda yoga seansı düzenlendi.

Çerkezköy Belediyesi tarafından 21 Haziran Dünya Yoga Günü dolayısıyla Kartal Tepe Piknik ve Mesire Alanı’nda yoga etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe her yaştan Çerkezköylü katıldı.

Birleşmiş Milletler tarafından 2014’te ilan edilen Dünya Yoga Günü dolayısıyla Kartal Tepe Piknik ve Mesire Alanı’nda yoga seansı düzenlendi. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünce düzenlenen etkinlikte, çimlerin üzerine matlar serildi ve yoga eğitmeni Habibe Ayar Koç eşliğinde bir saat boyunca yoga seansı gerçekleştirildi. Etkinliğe her yaştan Çerkezköy sakini katıldı.

Katılımın yoğun olduğu etkinlikte, Çerkezköylüler yoga hareketlerini alanında uzman eğitmen Habibe Ayar Koç eşliğinde tekrarladı. Etkinlikte, çoğunluğu kadınlardan oluşan grup bir saat boyunca nefes egzersizi ve meditasyon yaparak dinginlik sağladı. Katılımcılar, düzenlenen etkinlik için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ederken; bu gibi etkinliklerin daha da artması temennisinde bulundu.

21 Haziran Dünya Yoga Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe sağladığı katkı nedeniyle eğitmen Habibe Ayar Koç’a Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından çiçek hediye edildi. Etkinlik süresince katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

 



Anahtar Kelimeler: DÜNYA KUTLADILAR

TCG-AKIN TEKİRDAĞ’DA VATANDAŞLARA KAPILARINI AÇTI

MÜJGAN VE SERKAN KARAGÖZ ÇİFTİNİN YAPIMINI ÜSTELNDİĞİ CAMİ İNŞAATI BAŞLADI

MARKALI 5 ÇİFT AYAKKABI ÇALDILAR

TEKİRDAĞ’DA DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI

DENİZ YATAĞINDA UYKUYA DALDI, 2 MİL ÖTEDE GÖRENLER ŞAŞIRDI